Varasto logistisesti toimivanan kokonaisuutena Intologilta

Päivämäärä: 24.10.2019

Lehdon aiemmat varastot alkoivat jäädä pieniksi, koska tuotanto kasvoi hurjaa vauhtia ja uuden materiaalin määrä kasvoi jatkuvasti. Kun varastoja alkoi olla useita ja materiaalit useassa paikassa, logistiikka ei enää toiminut halutulla tavalla. Tiedossa oli, että tuotanto on kasvussa ja näin ollen logistiikan kapasiteetin pitää kasvaa rinnalla. Eri materiaaleille haluttiin sopivat varastopaikat ja varasto kokonaisuutena logistisesti toimivaksi. Päätös kahden uuden keräilytrukin hankinnasta oli ensimmäinen syy uusien varastohyllyjen hankkimiselle. Toinen syy oli asiakkaan vaatimus erottaa pakkausmateriaalit kaikesta muusta verkkoaidalla. Tämä merkitsi jo aiemmin hankittujen hyllyjen purkamista ja mitoittamista uudelleen.

Intologilta löytyi tähän sopivat ratkaisut. 1300 m2 tilaan Lehto sai noin 2300 varastopaikkaa, mikä riittää hyvin yrityksen materiaalitarpeisiin. Pieneen tilaan saatiin runsaasti varastopaikkoja kapeakäytäväratkaisun ansiosta. Keräilytrukkeina käytettävät kombitrukit ovat nopeita kapeissa hyllyväleissä, ja käytävät eivät vie turhaa tilaa. Intolog oli koko projektissa hyvin mukana ja apua haasteisiin sai hyvin. Eri materiaalien varastointiin löydettiin optimaaliset ratkaisut ja tämä mahdollisti helppokäyttöisen ja selkeän varastolayoutin. Ennen kaikkea työergonomia ja turvallisuus paranivat huomattavasti. Materiaalit on nyt keskitetty pääasiassa yhteen paikkaan ja kokonaisuuden hallinta on yksinkertaisempaa.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän