Vaneriaita nopeasti pystyyn

Päivämäärä: 1.3.2019

Työmaan visuaaliseen ilmeeseen sekä rakennusaikaiseen pölyn- / meluntorjuntaan kiinnitetään runsaasti huomiota. Pääkaupunkiseudulla tämä on jo arkipäivää: uusilla rakennusalueilla pitää olla tietty määräysten mukainen visuaalinen ilme.

Lue lisää…

Aika on rahaa

Kun rakennuslupa on saatu, ei aikaa ole ylimääräistä hukattavaksi. Tontti pitää rajata nopeasti ja määräysten mukaan. Vaneriaidan vinotuella sekä valmiilla osilla onnistuu jopa 2,5m korkuinen vaneriaita ilman raskasta nostokalustoa. Kun aidan pohja on tasoitettu, työvälineeksi riittää porakone, ruuvinväännin ja lihaksia betonijalkojen nosteluun.

Työmaalta toiselle

Kestävät upposinkitystä teräksestä valmistetut vinotuet kestävät useampia työmaita. Vaneriaita-elementtien purkukin onnistuu näppärästi kuljetuskuntoon ja ne voidaan kunnon salliessa siirtää uudelle työmaalle. Käytettäessä pelkästä puutavarasta rakennettua aitaa, aita on työmaan jälkeen rakennusjätettä.

Työmaan ilme kuntoon ja markkinointi mukaan

Vaikka määräyksissä ei tiettyä visuaalista ilmettä vaadittaisikaan, saa tasaiseen vaneriaitaan kiinnitettyä helposti mainoksia tai vaikkapa maalattua yrityksen väreihin. Kokonaisratkaisuna umpiaita mainoksineen tavoittaa tehokkaasti ohikulkijat edulliseen hintaan. Siististi toteutettu, huomiota herättävä umpiaita luo positiivisen ensivaikutelman yrityksestä.

Lue lisää…

Referenssihankkeet Oy Nordpel Ab

Kerrostalo As Oy Vantaan Topaasikuja 11

Kerrostalo As Oy Vantaan Topaasikuja 11

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, joka koostuu rakennuks...

Länsiterminaali

Länsiterminaali

Uudisrakennus | Helsinki | 45,00 milj €

Länsiterminaali on Helsingissä vasta toinen varta vasten laivaterminaaliksi s...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän