Valon ja muodon keveä leikki lämpimissä väreissä

Päivämäärä: 12.11.2012

Glamox A60 ja A65 ovat muodoltaan ajattomuutta ja eleganssia huokuvia valaisimia. Ne luovat miellyttävää ja pehmeää valoa sosiaalisen kanssakäymisen tiloihin.

Ne herättävät muodoissaan mielikuvia luonnon kauneudesta, kuten pehmeistä elliptisistä rantakivistä, jotka rantamaisemassa muodostavat houkuttelevia muotoja. Tämä tarjoaa suunnittelijoille vapauksia sommitella niistä elegantteja ryhmiä julkisiin tiloihin kattoon ripustettuina tai suoraan kattopintaan asennettuina. Niissä yhdistyvät hienostuneet yksityiskohdat ja yksilöllinen muotoilu. Muotoilun takana on Hareide Design, jonka kädenjälki näkyy huippumerkkien, kuten Mercedes Benzin sulavissa muodoissa. Hareiden design-ideat ovat monien sisustustuotteiden tunnettuuden perusta. A60 ja A65 nousevat yksittäisinäkin kappaleina esiin muodoltaan miellyttävinä ja dynaamisina valaisimina, jotka muuttavat jännittävästi muotoaan niitä katseltaessa eri suunnista. Tämä on uutta valaisinmuotoilussa.

Kiiltävien varjostimien värit ovat valkoinen ja musta. Näin useammankin valaisimen ryhmän tunnelma pysyy viileän tyylikkäänä osana modernia arkkitehtuuria.

A60 ja A65 valaisimia on kolmea eri kokoa, jotka ovat mittasuhteiltaan ja muodoltaan hieman erilaiset. A65 antaa sekä epäsuoraa että suoraa alasvaloa. A60 antaa epäsuoraa valoa ja sen häikäisysuojien värivaihtoehtoja on kuusi. Vihreä, keltainen, musta, punainen, sininen ja valkoinen väri tuovat tilaan iloa, haluttaessa myös leikkimielisyyttä tai pidättäytyvää charmia.

Glamox Luxo antaa arkkitehdeille vapauden valaistuksen suunnitteluun tavalla, josta syntyy sisätilaan valon sisustustaidetta, jota emme ole ennen päässeet kokemaan.

Lisätietoja:
Glamox Luxo Lighting Oy
Tuotepäällikkö Juha Rajala
p. 010 841 0449

tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Referenssihankkeet Glamox Oy

Helsingin Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalo

Uudisrakennus | Helsinki | 160,00 milj €

Idea Sibelius-Akatemian, Radion Sinfoniaorkesterin ja Helsingin kaupunginorke...

Uusi terveyskeskus Äänekoskelle

Uusi terveyskeskus Äänekoskelle

Uudisrakennus | Äänekoski | 27,00 milj €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa terveyskeskukset, joka koostuu rake...

Ounasrinteen monitoimitalo

Ounasrinteen monitoimitalo

Uudisrakennus | Rovaniemi | 15,30 milj €

Monitoimitalo rakennettiin varsin kiireisellä aikataululla, puolessatoista vu...

Jorvin sairaalan päivystyslisärakennus

Jorvin sairaalan päivystyslisärakennus

Laajennus | Espoo | 49,00 milj €

Laajennuskohde rakennustyyppiluokassa sairaalat, paikkakunnalla Espoo. 5 kerr...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän