Uutuustuote jätehuoltoon!

Päivämäärä: 24.4.2018

Finncont Oy valmistaa turvalliset, tyylikkäät ja kestävät jätekeräysastiat taloyhtiöille ja kiinteistöille. Innovatiiviset ratkaisut auttavat pitämään yhteisen ympäristön viihtyisänä.

Finncontin uutuustuote Blok on modulaarinen tuoteperhe jätteiden lajitteluun. Blok on monipuolinen jätehuoltoratkaisu, johon voi yhdistellä eri kokoisia syväsäiliöitä, pinta-astioita sekä erillisastioita tarpeen mukaan.

Blokin kantikas muoto mahdollistaa astioiden yhdistämisen yhdeksi siistiksi riviksi, jolloin astiat saadaan asennettua pyöreitä astioita tiiviimmin riviksi.

Uusi tuoteperhe on helposti muunneltava paitsi moduuleiltaan, myös ulkonäöltään. Saatavilla on useita erilaisia kansi- ja verhoiluvaihtoehtoja, joten jokaiseen kohteeseen voidaan suunnitella juuri kyseiseen ympäristöön sopiva tuote. Blokissa on käytetty esimerkiksi lukitusratkaisuissa uutta, älykästä tekniikkaa, joka helpottaa käyttöä.

Suunnittelun lähtökohtana on ollut tarkasti kartoitetut asiakastarpeet.

Toiminnallisuuden ohella tärkein tekijä on turvallisuus. Tuotteet on suunniteltu tiukimpien turvallisuusstandardien mukaisesti ja tuotteen tyhjentämisen ja loppukäytön turvallisuuteen on panostettu.

Blok on ympäristöystävällinen tuote, sillä sen valmistuksessa on käytetty lähes sataprosenttisesti kotimaisia ja kierrätettäviä materiaaleja.

Lisätietoja Finncontin Blokista:

Jari Jokiniemi
040 560 2173
jari.jokiniemi@finncont.com

www.finncont.fi

Referenssihankkeet Finncont Oy

Sokeritehtaantien kerrostalot

Sokeritehtaantien kerrostalot

Uudisrakennus | Kirkkonummi | 8,12 milj €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, Hanke koostuu 2 rakenn...

Asunto Oy Jyväskylän Säästökeskus

Asunto Oy Jyväskylän Säästökeskus

Jyväskylä

Asunto Oy Jyväskylän Säästökeskus on Jyväskylän ydinkeskustassa sijaitseva 54...

RAKENNUSALAN TUOTEUUTUUDET SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän