Uutta Roltradelta

Päivämäärä: 22.9.2014

Vaivaton Valmistuli -konsepti sekä Rais ja Morsö uutuudet siivittävät syksyn alun!

Roltrade on mukana aloittamassa takkakautta Finnbuild -messuilla, jotka järjestetään 1. - 3.10.2014 Helsingin messukeskuksessa. Osastollamme on esittelyssä Rais - ja Morsø tulisijat sekä rakentajien unelma, Valmistuli -konsepti.

Valmistuli -konsepti on rakentajalle helppo ja kustannustehokas ratkaisu, joka yhdistää Roltraden laajan Rais- ja Morsø -kiertoilmatakkojen valikoiman sekä patentoidun OnPiippu -konseptin. Tuloksena on aivan uudenlainen valmistakka-valmispiippu -kokonaisuus, joka sisältää kuhunkin kohteeseen saumattomasti yhteensopivat tulisijan, piipun, perustuksen ja lisätarvikkeet asennettuina.

Käyttövalmiiksi ”tulitikut käteen”-periaatteella yhdellä asennuskerralla

Valmistuli -toimituksissa ammattilaiset asentavat tulisijan ja hormin käyttövalmiiksi yhdellä käynnillä, eikä monia eri ammattilaisia tarvita piipputyömaalle. Takuuasennus sisältää kaikki aukotukset ja pellitykset, jolloin telinetyöt, tavaroiden sisäänkanto ullakolle tai katolle ja jälkisiivous jäävät pois. Asentaminen voidaan toteuttaa sääolosuhteista riippumatta ja tulisija voidaan ottaa heti käyttöön jo rakennusaikaiseen lämmittämiseen.

Rais uutuudet

Syksy tuo tullessaan lämmönkaipuun, johon Rais vastaa onnistuneesti uutuustuotteillaan. Rais on tuonut markkinoille uudet mallit suosituille takkamalleille Vivalle ja Pilarille sekä täysin uuden Q-BE:n. Lisäksi Rais on laajentanut takkasydän valikoimaansa uutuus mallilla, Visiolla, jota on tilattavissa 2 tai 3 lasilla. Lisätietoja tuotevalikoimasta Roltradesta.

Roltrade toivottaa Teidät tervetulleeksi tutustumaan tuotevalikoimaan Finnbuild -messuille.
Löydätte meidät osastolta 3c21, nähdään messuilla!

Referenssihankkeet Roltrade Oy Ab

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts

Sisp. korjaus | Helsinki | 30-40 milj.e

Sisp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa hotellit/motellit, paikkakunnalla H...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän