Uutta Jitalla!

Päivämäärä: 11.5.2021

Jita tunnetaan markkinoilla toimituskumppanina, joka haluaa palvella asiakkaitaan joustavasti ja asiakkaille parhaiten sopivalla tavalla. Vahvistaaksemme asiakaslähtöistä toimintatapaamme lähdimme rohkeasti kehittämään myyntityötä tukevaa verkkokauppaa.Kauppa on juuri avautunut asiakkaidemme käyttöön osoitteessa www.jitakauppa.fi.

Jitakauppa.fi on ns. tilausalusta. Sen kautta pystyy jättämään tilauksen nopeasti, milloin vain ja missä vain. Verkkokaupassa asiakas näkee jatkuvasti omat, voimassa olevat sopimushinnat ja tilaushistorian.

Luonnollisestikaan verkkokauppa-alustan lisääminen uudeksi ostotavaksi ei heikennä normaalia myyntitoimintaamme millään tavoin, vaan tuo yhden uuden, kätevän tavan lisää hankintojen tekemiseen. Tilauksen käsittelee aina ammattilainen!

Palvelu on tarkoitettu laskutusasiakkaille. Verkkokaupassa ei tehdä maksutoimenpiteitä, vaan tilatut tuotteet laskutetaan normaalisti toimitusten jälkeen.

Miksi käyttää Jita-verkkokauppaa?

  • Sopimushinnat aina näkyvissä
  • Tilaushistoria kätevästi saatavilla
  • Auki 24/7, tilaa mistä vain ja milloin vain
  • Nopeuta tilauksesi käsittelyä –nopeampi toimitus

Tutustu rohkeasti ja ota Jita Ammattilaisten verkkokauppa haltuun!

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän