Uusia ratkaisuja moderniin toimistoon

Päivämäärä: 31.1.2014

EFG esittelee Stockholm Furniture & Light 2014 -messuilla uusia tapoja nostaa motivaatiota ja tuottavuutta hyödyntämällä uusinta teknologiaa työympäristöratkaisuissa ja nostaa älykkään toimiston aivan uudelle tasolle.

EFG yhdistää uusinta teknologiaa kalusteratkaisuissa aikana, jolloin hyvinvointi on tärkeämpää kuin koskaan. Design ja teknologia yhdistyvät ratkaisuissa täysin uudella tavalla. Aihe on erittäin tarpeellinen ja ajankohtainen, sillä pysyvät, henkilökohtaiset työpisteet vähenevät vähitellen käytöstä samalla, kun vapaa istuminen toimistoissa yleistyy. Samalla vaatimukset tuottoisan ja viihtyisän työympäristön osalta kasvavat.

Messuilla EFG esittelee keinon, jolla yksilölliset tarpeet ja uusi älykästä teknologiaa hyödyntävä tapa työskennellä voidaan yhdistää tukemaan työympäristöratkaisua, jossa ei ole yksilöityjä työpisteitä. Vierailla on mahdollisuus kokeilla tekniikkaa, joka esittelee saatavilla olevat työpisteet sekä pääsyn varausjärjestelmään, joka etsii lähimmän vapaan paikan. Tämän jälkeen RFID-kortin avulla aktivoidaan työpöytä. Henkilökohtaiset säädöt, kuten optimaalinen korkeus työskentelylle istuen ja seisten, on tallennettu työntekijän profiiliin älypuhelimen tai tabletin sovelluksessa. Sovellus lähettää päivittäin muistutuksia siitä, milloin istua tai milloin nousta seisomaan. RFID-korttia käytetään myös työntekijöiden henkilökohtaisten säilyttimien lukitsemiseen ja avaamiseen.

Referenssihankkeet Input interior Oy

Toimistotalo Outotec Oyj:lle

Toimistotalo Outotec Oyj:lle

Uudisrakennus | Espoo | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa toimistotalot, paikkakunnalla Espoo...

Ahlsell Oy:n uusi pääkonttori

Ahlsell Oy:n uusi pääkonttori

Hyvinkää

Ahlsell Oy, uusi pääkonttori, Hyvinkään logistiikkakeskus

Lääkärikeskus Aava

Lääkärikeskus Aava

Helsinki

Aavassa oli aiemmin ollut käytössä henkilökohtaiset työhuoneet. Haasteena oli...

Borenius Attorneys Ltd

Borenius Attorneys Ltd

Helsinki

Boreniuksen toiminta on laajentunut voimakkaasti viime vuosina ja he tarvitsi...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje