Uusia pehmeitä ratkaisuja dynaamisiin työpisteisiin

Päivämäärä: 16.1.2013

Vietämme yhä enemmän aikaa erilaisissa neuvotteluissa. Pitkissä ja yhä useammin lyhyissä spontaaneissa neuvotteluissa. Tällöin perinteinen neuvotteluhuone ei aina ole optimaalisin ratkaisu neuvottelulle. Yhteiskäytössä olevat erilaiset kohtaamistilat täydentävät perinteisiä neuvottelutiloja. Toiminnan keskipisteessä olevat tilat toimivat työpisteinä, spontaaneina neuvottelutiloina ja rentoutumistiloina. Tiloina, jotka luovat dynaamisen ja luovan työympäristön.

Ratkaisu on työympäristö, jota ohjaa yrityksen toiminta vanhojen perinteiden ja staattisten työpisteiden sijasta. Työympäristö, joka keskittyy optimaaliseen, tehokkaaseen ja luovaan työskentelyyn.
EFG Hippione, EFG InTouch ja EFG MySpace ovat pehmeitä, näyttäviä ja toimivia ratkaisuja, jotka ovat kehitetty vastaamaan näihin odotuksiin.

EFG InTouch - Näyttävä ratkaisu, joka antaa toimistolle luonnetta

EFG InTouch on moduleista koostuva ratkaisu vastaanottoja lounge-tiloihin sekä kohtaamistiloihin, joissa käydään nopeita spontaaneja neuvotteluja. Satoja yhdistely- ja värivaihtoehtoja. Persoonallinen ulkoasu täydentää myös yrityksen luovaa identiteettiä.

EFG Hippione - Ratkaisu joustaviin ja dynaamisiin toimistoihin
Yhdistele erikorkuisia moduleja käsinojilla ja ilman – leiki väreillä ja verhoilumateriaaleilla. Luo oma persoonallinen ilme toimistoosi.

EFG Hippione on monipuolinen ratkaisu. Yhdeksän erilaista modulia mahdollistavat perinteisen sekä modernin ratkaisun rakentamisen kohtaamistiloihin. Pieniin ja suuriin tiloihin – toiminnan keskipisteeseen tai seinän viereen. Toimiston muuttuessa myös EFG Hippione on muunneltavissa modulirakenteensa ansiosta.

EFG MySpace - Huone huoneessa
EFG MySpace on siro 2-istuttava sohva, joka mukautuu erityisesti neuvotteluille toiminnan keskipisteessä. Sopii myös pieniin tiloihin. Korkea selkänoja ja sohvan sivuosat antavat ääntävaimentavan suojan sekä näköesteen toimistoon luoden työskentelyrauhan itse neuvotteluun sekä sen ulkopuolella työskenteleville.

Lisätietoja :
EFG Toimistokalusteet Oy puh. 09 - 2534 4300

tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Referenssihankkeet Input interior Oy

Toimistotalo Outotec Oyj:lle

Toimistotalo Outotec Oyj:lle

Uudisrakennus | Espoo | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa toimistotalot, paikkakunnalla Espoo...

Ahlsell Oy:n uusi pääkonttori

Ahlsell Oy:n uusi pääkonttori

Hyvinkää

Ahlsell Oy, uusi pääkonttori, Hyvinkään logistiikkakeskus

Lääkärikeskus Aava

Lääkärikeskus Aava

Helsinki

Aavassa oli aiemmin ollut käytössä henkilökohtaiset työhuoneet. Haasteena oli...

Borenius Attorneys Ltd

Borenius Attorneys Ltd

Helsinki

Boreniuksen toiminta on laajentunut voimakkaasti viime vuosina ja he tarvitsi...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän