Uusi lattiasuunnittelutyökalu Karitmalta

Päivämäärä: 15.11.2020

Vinyylilankkujen, vinyylikorkkien ja laminaattien maahantuoja Karitma Lattiat tarjoaa nyt kotisivuillaan uudenlaisen lattiasuunnittelutyökalun, jonka käyttäminen on erittäin helppoa ja havainnollista. Karitma Lattiastudiolla voi vaihtaa lattiamateriaalin kuvaan kuin kuvaan käden käänteessä ilman erillisen sovelluksen lataamista.

Aiemmin lattiasuunnittelusovelluksissa käyttäjä on joutunut käyttämään rajallista määrää kuvapankkikuvia, jotka ovat useimmiten myös poikenneet suuresti pohjoismaisesta sisustustyylistä. Karitman uudessa lattiastudiossa lattiamateriaali saadaan kuitenkin vaihdettua suunnittelukohteesta otettuun kuvaan. Lattiastudio toimii niin älypuhelimella, tabletilla kuin pöytäkoneellakin suoraan nettiselaimesta. Kuvan voi ottaa joko päätelaitteen kameralla tai käyttää tiedostosta ladattavaa aikaisemmin otettua tai mallinnettua kuvaa. Muokatut kuvat voi ladata omalle laitteelle tai jakaa suoraan sovelluksesta sähköpostiin tai sosiaaliseen mediaan.Lattiastudio auttaa hahmottamaan mille lattiamateriaali näyttää isona pintana juuri siinä tilassa johon sitä valitaan. Materiaalin valinnan apuna kannattaa käyttää lisäksi myös aitoja mallipaloja tarkan sävyn ja materiaalin pintastruktuurin varmistamiseksi, sillä eri päätelaitteilla ja eri valaistusolosuhteissa sävyt voivat näyttää erilaisille. Mallipalojen tilaaminen onnistuu helposti Karitman nettisivujen mallipalaverkkokaupasta, josta voi tilata veloituksetta 8 mallipalaa tarjouskoodilla 8MALLIA. Suunnittelijat voivat tilata sähköpostilla isompiakin määriä mallipaloja veloituksetta, kuten myös eri sarjojen mallipalaviuhkoja.

Karitma Lattiat on laadukkaiden lattiamateriaalien vuodesta 2002 toiminut maahantuontiyritys. Karitman mallistossa on tällä hetkellä noin 70 eri lattiavaihtoehtoa, joista löytyy kilpailukykyiset lattiaratkaisut niin asuntoihin kuin julkisiinkin tiloihin.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje