Uusi kuitulaserkone lisää tehokkuutta ja monipuolistaa tuotantoa

Päivämäärä: 20.9.2023

Stainless Team on investoinut uuteen kuitulaserkoneeseen, joka mahdollistaa entistä tehokkaamman ja tarkemman laserleikkauksen. Lisäksi kuitulaserin lisäosana oleva putkilaser monipuolistaa tuotantoa.

Yrityksen toimitusjohtaja Antti Väisänen kertoo, että lähes 100 prosenttia Stainless Teamin alkupään tuotannosta menee lasereiden kautta. Uusi kuitulaserkone tuli täydentämään konekantaa 5kW laserin rinnalle.

– Uusi kuitulaserkone lisää yrityksemme toimitus- ja toimintavarmuutta sekä monipuolistaa tuotantoamme. Kuitulaser on myös energiatehokas, mikä lisää kustannustehokkuutta.

Viimeistä teknologiaa edustavalla kuitulaserkoneella saavutetaan erinomaisen tarkka leikkausjälki.

– Koneella voidaan leikata 04-30 mm vahvuista teräsprofiilia, ja se on parhaimmillaan ohuissa materiaaleissa. Leikkausnopeus on 60 metriä minuutissa.

– Putkilaser mahdollistaa entistä monimuotoisimpien kappaleiden valmistuksen. Putkilaserilla toteutetaan teräsrakenteeseen esimerkiksi aukotuksia ja reikiä sekä teräsrakennelmaan liittyviä y-haaroja.

Stainless Team 25 vuotta 
 

Stainless Team Oy on perustettu vuonna 1998. Suonenjoella toimiva yritys työllistää tänä päivänä lähes 30 henkilöä.

– Stainless Teamin vahvuuksia ovat joustavuus ja osaaminen, jotka on hankittu vuosikymmenten aikana, toimitusjohtaja Antti Väisänen toteaa.

Stainless Teamin liikevaihdosta noin puolet tulee omista tuotteista. Yrityksen omaan tuotevalikoimaan lukeutuvat muun muassa lattia-, hiekanerotus- ja pönttökaivot sekä lattia-altaat ja -kourut. 

Monipuolinen konekanta, ketterä toimintamalli ja ammattitaitoinen henkilökunta takaavat vaativienkin alihankintatöiden onnistumisen aina suunnittelusta toteutukseen saakka. Yrityksen asiakkaina on teollisuuden eri alat, kuten rakennus-, telakka-, prosessi-, elintarvike- ja metsäteollisuus. Valtaosa tuotannosta menee kotimaahan, mutta asiakkaiden kautta ympäri maailmaa.

Stainless Team on mukana Tampereen alihankintamessuilla. Yritys esittelee messuilla monipuolisia tuotantomahdollisuuksiaan, konekantaansa sekä alihankintapalveluja.

Tervetuloa Stainless Teamin osastolle A1118 Tampereen alihankintamessuille 26.–28. syyskuuta! 

Referenssihankkeet Stainless Team Finland Oy

Nokia Arena ja Lapland Hotels Arena

Nokia Arena ja Lapland Hotels Arena

Uudisrakennus | Tampere | Ei tiedossa

Tampereen ydinkeskustaan, radan päälle valmistunut Tampereen eteläinen Kansi ...

Olympiastadionin uudistaminen Helsingissä

Olympiastadionin uudistaminen Helsingissä

Ulkp. korjaus | Helsinki | 262 milj. €

Vuonna 1938 rakennetun Olympiastadionin peruskorjaus ja uudistaminen. Kokon...

Stainless Team Finland & Suomen Talotekniikka Pieksä - yhteistyö

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje