Uusi Kingspan tuoteopas

Päivämäärä: 16.9.2019

Kingspan Insulated Panels, joka on suurin Kingspanin viidestä toimintayksiköstä, on globaali johtaja edistyksellisten julkisivuratkaisujen suunnittelussa, kehityksessä ja toimituksessa. Se on saanut alalla laajaa tunnustusta tuotteidensa korkeasta laadusta ja suorituskyvystä sekä sitoumuksestaan erinomaiseen asiakaspalveluun ja tekniseen tukeen.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat eristetyt katto- ja seinäpaneelit, asennustarvikkeet, turvallisuus- ja valokateratkaisut, kylmätilaratkaisut strukturaaliset tuotteet sekä BENCHMARK-julkisivu- ja kattojärjestelmät.

Laajan tuotevalikoimamme ansiosta suunnittelijat, arkkitehdit ja urakoitsijat voivat kohdata, täyttää nykyajan rakennushaasteet ja luoda toiminnallisia rakennuksia, jotka ovat esteettisesti miellyttäviä, energia- ja kustannustehokkaita sekä turvallisia ja kestäviä.

Tämä tuotteen valintaopas on suunniteltu erityisesti Pohjoismaiden markkinoille ja siinä on yksityiskohtaisesti esitelty eristetyt katto- ja seinäpaneelit sekä kuvattu lyhyesti joitakin muita tuoteryhmiä.

Lisätietoja muista tuotevalikoimista saat katsomalla osoitteesta www.kingspan.com maakohtaiset verkkosivut.

Lataa valintaopas tästä

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän