Uusi CASCO WALL -tuoteperhe – Helppoutta kodin remonttiin

Päivämäärä: 4.9.2018

Casco valmistasoitteiden ja seinäliimojen tuoteperhe uudistuu. Tuomme markkinoille täysin uudistetun Casco Wall –tuotesarjan, mikä sisältää seinäliimoja kaikille eri tyyppisille tapettilaaduille sekä laajan valikoiman tasoituslaasteja aina pienistä halkeamien tasoituksesta ja kolojen täytöstä aina laajojen pintojen tasoitukseen. 

Sekä seinäliimat että -tasoitteet ovat saatavilla käyttövalmiina, jotta työn aloittaminen on mahdollisimman helppoa jokaiselle käyttäjälle.

Pakkausten ulkoasu uudistuu

Kaikki tuotteet ovat helposti tunnistettavissa mustista pakkauksista

Uudet ja parannellut tuotteet

Casco Wall –konsepti sisältää testattuja, luotettavia ja jo tunnettuja tuotteita ja samalla valikoimamme kasvaa myös täysin uusilla tuotteilla.

Uusi Casco Wall –konsepti lanseerataan kahdessa vaiheessa. Tuomme seinäliimat ja pastapohjaiset valmistasoitteet kauppoihin syksystä 2018 lähtien sitä mukaa kun nykyisten tuotteiden varasto loppuu. Pulveripohjaiset tasoitteet esitellään vuoden 2019 aikana.

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän