Uudet Miele ProfiLine -astianpesukoneet

Päivämäärä: 19.1.2018

Nopea, tehokas, helppokäyttöinen - täydellisen astianpesukoneen ominaisuuksia. 

Mielen uusissa ProfiLine -astianpesukoneissa on monipuoliset pesuohjelmat, kaikenlaisille astioille kätevästi muotoutuvat korit, erinomainen pesutulos ja käyttö helppoa. Kertatäyttömäärä on jopa 14 hengen astiasto ja lyhin pesuaika on vain 17 minuuttia. 

Mielen ProfiLine –astianpesukoneet soveltuvat käytettäväksi kohteissa, joissa pestäviä astioita syntyy suurehkoja määriä muutaman kerran päivässä: toimistoissa, kerhotiloissa ja esimerkiksi koulujen kotitalousluokissa. 

ProfiLine-sarjasta löytyy sekä vapaasti seisova että joko kokonaan tai osittain integroitavat astianpesukoneet. Lisävarusteena saatavana nestemäisen pesuaineen automaattiannostelija.

Miele ProfiLine -astianpesukoneet täyttävät konedirektiivin 2006/42/EY mukaiset ammattikäyttöisiä astianpesukoneita koskevat turvallisuusmääräykset (laitteiden käyttö kotitalouksien ulkopuolella).

ProfiLine-astianpesukoneiden energiatehokkuusluokka on A++

Huomioi, että hygieniaan ja kapasiteettiin liittyvien erikoisvaatimusten johdosta suosittelemme päiväkoteja, kouluja, hoitokoteja ja ravintoloita käyttämään Miele Professional -sarjan astianpesukoneita PG 8055, PG 8056 tai PG 8059.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän