Uudenlaista paloturvallisuutta asunto-osakeyhtiöihin

Päivämäärä: 3.3.2020

Asunto-osakeyhtiöt voidaan nyt suojata helposti EN54-tason osoitteellisella paloilmoitinjärjestelmällä perinteisten 230V palovaroittimien sijaan. Inim Previdia ohjaa asukkaita monipuolisilla ääni- ja valaistusopasteilla, ja hälytystieto saadaan tieto huonekohtaisesti hälytyskeskukseen!

Kohteen suunnittelu, asennus ja käyttöönotto on helppo tehdä valmiiksi esiohjelmoidulla keskuksella. Samaan järjestelmään voidaan liittää savuilmaisimien lisäksi turvavalaistus, äänelliset ohjaustoiminnot, sammutustoiminnot sekä hälytyskeskusyhteydet.

Ilmaiset pilvipalvelut tarjoavat huollon, ylläpidon ja monipuoliset loppukäyttäjän toiminnot. Esimerkiksi Ilmaisimien kunto voidaan tarkistaa etänä menemättä asuntoihin sisälle. Vaaratilanteessa saadaan suoraan ilmaisimista huoneistokohtaisia ääniopasteita, kuten: ”savua havaittu, tuuleta huone”. Jos määrätyn ajan kuluessa opasteeseen ei reagoida, tieto siirretään eteenpäin valvomoon tai hälytyskeskukseen.

Asennus- ja elinkaarikustannukset huomioon ottaen Inim Previdia tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun kymmeniksi vuosiksi. Edullisen ostohinnan osoitteellisissa ilmaisimissa ei ole rajallista käyttöikää eikä vaihdettavia varakäyntiparistoja. Tuotteet eivät myöskään vaadi 230V verkkosähköjännitettä, vaan 24V heikkovirtakaapelointi riittää.

Lisätietoa:

Juha Etula
Tuotepäällikkö, FSM Oy
juha.etula@fsm.fi
0207 559 539

Referenssihankkeet FSM OY FONEL SECURITY MARKETING

Ranta-Tampella

Ranta-Tampella

Tampere

Ranta-Tampella sijaitsee Tampereen keskustan pohjoisreunalla, Näsijärven rann...

Kauppakeskus Valkea Ouluun

Kauppakeskus Valkea Ouluun

Uudisrakennus | Oulu | Ei tiedossa

Pohjolan valkoiseksi kaupungiksikin tituleeratun Oulun keskustaa valaisee vii...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän