Upeita valaisimia puuviilusta julkitilakäyttöön!

Päivämäärä: 24.4.2013

LZF:n uusi mallisto "High Fidelity" yhdistää musiikin ja graafiikan

LZF esittelee vuoden 2013 mallistonsa "High Fidelity" aivan erityisessä muodossa. Tämän vuoden mallistoa ilmentävät musiikin rytmi ja graafiset kuvat, jotka luovat yhdessä jokaiselle valaisimelle omalaatuisen ja moniulotteisen tunnelman.

Omaa luokkaansa oleva esittely koostuu seuraavasta nelikosta, musiikista, graafisesta suunnittelusta, liikkuvasta kuvasta ja tuotteesta. 12 kappaletta, 12 levyn kantta, 12 julistetta, 12 kalenterisivua, 12 animaatiota ja kaikki nämä kokoaa yhteen 12 valaisinta. Valaisinten olemus yhdistää nämä tuotteiksi ja tuo julkitilasisustamiseen upeita luonnonmukaisesta materiaalista valmistettuja elementtejä. Nämä uutuudet täydentävät linjakkaasti LZF:n jo ennestään laajaa tuotevalikoimaa.

Uusi raikas mallisto on kunnianosoitus tunnetuille 60-luvun jazz-levyjen kansille ja suositulle 70-luvun elokuvamusiikille. Kampanja julistaa yrityksen ilosanomaa jonka malliston tehnyt luova tiimi on itse kokenut. LZF haluaa välittää valaisintensa kautta myös tunnelman ja sen että valaisin ei ole vain valaisin, vaan kokonaisuudessaan ikimuistoinen kokemus.

Musiikki on aina ollut mukana LZF:n toiminnassa alusta lähtien, mutta koskaan ennen valaisimia ja musiikkia ei ole tuotu yhteen näin suoralla, tietoisella ja harkitulla tavalla. "High Fidelity"-mallistolla LZF pystyy viimeinkin yhdistämään nämä kaksi kunnioittamaansa asiaa toisiinsa.

P.S. Haluatko oman kappaleesi LZF:n tuotekuvastosta? Ota yhteyttä [email protected]

Minna Knifsund, toimitusjohtaja Restatop Oy, puh: 0400 869 779
Niilo Kaijanen, valaisintuotepäällikkö Restatop, Oy, puh: 040 755 0463
sähköposti: [email protected] tai [email protected]

Tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän