Upea ja kestävä uima-allas

Päivämäärä: 18.5.2018

Ei ole kahta samanlaista uima-allasta. Moni asia pitää ratkaista etukäteen tapauskohtaisesti, jotta voimme varmistaa onnistuneen lopputuloksen. Onko allas tarkoitettu julkiseen vai yksityiseen käyttöön? Onko pintamateriaali lasimosaiikkia, pinnoittamattomia laattoja tai ehkä täysin lasitettuja laattoja?

Minkälaisia rasituksia altaan eri osiin tulee kohdistumaan? Minkälaista kemikaalien kestoa vaaditaan altaalta tai suihkutiloilta? Puhdistetaanko tilat painepesurilla vai perinteisillä menetelmillä? Käsitelläänkö altaan vesi kloorilla vai muilla vaihtoehtoisilla kemikaaleilla? Tuleeko kylpylään suolavesialtaita, porealtaita tai lämpöaltaita? Näihin, ja moniin muihin kysymyksiin tulee löytää vastaukset, jotta voimme valita kuhunkin kohteeseen vaatimusten mukaiset, parhaimmat tuotteet.

SCHÖNOX Pool Line on vastaus kaikkiin näihin kysymyksiin. Tuotteista ja menetelmistä löydät ratkaisun kaikkiin kohteisiin.

Katso lisätietoja uima-altaan rakenteesta, pohjasta, reunoista ja vedeneristyksestä

Järjestelmän CAD-kuvat

Katso yhteystietomme tai täytä yhteydenottolomake

Referenssihankkeet Oy Sika Finland Ab

Kivijärven koulun sisäilmakorjaus

Kivijärven koulun sisäilmakorjaus

Sisp. korjaus | Kivijärvi | 4,20 milj €

Sisp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa peruskoulu, paikkakunnalla Kivijärv...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän