Ultraääniteknologialla älyä vedenmittaukseen

Päivämäärä: 28.5.2019

Mekaanisten vesimittareiden aika on ohi. On aika uudistua. MULTICAL® 21 -ultraäänimittari vastaa nykyaikaisiin kiinteistöjen vedenmittaustarpeisiin.

MULTICAL® 21 -ultraäänimittarin älykkäiden hälytysten ansiosta taloyhtiössä ja liikekiinteistöissä havaitaan vuodot, putkirikot sekä muut poikkeamat ja takaisinvirtaukset nopeasti. Tiedot lähetetään heti sähköpostiin, jolloin välittömät ja välilliset vauriot saadaan minimoitua. Tämä tuo kustannussäästöjä sekä taloyhtiölle että asukkaille, kun mahdolliset vuodot pystytään ennakoimaan aiempaa tarkemmin.

Mittari on täysin vesitiivis ja toimintavarma, joten sen saa asentaa miten päin tahansa. Toisin kun mekaaniset mittarit, ultraäänimittari on asennettavissa myös mittaritaulu alaspäin. Vesi ei pääse laitteen sisäosiin tai tiivistymään näytölle. Täysin automatisoitu tuotantoprosessi takaa tasaisen erinomaisen laadun ja tarkasti kalibroidut mittarit.

MULTICAL® 21 on asuinkiinteistöjen ykkösvalinta vedenmittaukseen. 25 vuoden kokemus ultraäänimittareiden valmistuksesta ja kehittämisestä varmistaa sen, että mittarin asennus ja käyttö on helppoa. Lisäksi mittaustarkkuus on huippuluokkaa koko pitkän käyttöikänsä ajan.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän