ULKO-OPASTEET – Elfving Signum

Päivämäärä: 2.10.2017

Suunnittelemme ja toteutamme kaikenlaisia opasteratkaisuja. Hyvä opaste on helppo tunnistaa ja ymmärtää. Se viestii yksinkertaisesti ja auttaa löytämään perille. Opasteet ovat tärkeä osa yritysten, sairaaloiden, virastojen, koulujen, terveyskeskusten - siis ihan kaikkien kiinteistöjen visuaalista ilmettä.

Modulex

Modulex on tanskalainen sisä- ja ulko-opasteiden valmistaja, jolla on useita erilaisia mallistoja, joista voidaan suunnitella opasteet niin sisälle kuin ulos. Opasteiden modulaarinen rakenne mahdollistaa räätälöinnin ja helpon päivitettävyyden.

Modulex Messenger:Virtaviivainen muotoilu ja laadukas viimeistely, joka sopii useimpiin ympäristöihin. Valikoimassa on yli 50 standardikokoa pöytätelineistä monoliitteihin.

Modulex Pacific:Kaarevalinjainen Pacific on kehitetty yrityksille ja organisaatioille, jotka arvostavat modernia virtaviivaista tyyliä. Opasteiden valaistuksen voidaan käyttää esim. tyylikästä maahan upotettavaa Bega-valaisinta.

Modulex Macer:Macer on tunnettu lasistaan. Lasiset opasteet ovat tyylikkäät ja ajattomat, joista voidaan rakentaa mieleenpainuva ja uniikki kokonaisuus.

Expo-opasteet

Expo on Elfving Signumin itse suunnittelema ja valmistama opastemallisto. Materiaalin käytetään erikoisia alumiiniprofiileja, jotka ovat kestäviä ja helppo päivittää. Visuaalinen ilme voidaan tehdä maalaamalla, teippaamalla tai vaihdettavilla alumiiniprofiileilla. Ulkokäyttöön tulevat taulut voidaan valaista opasterungon päälle sijoitettavalla led-valaisimella.

Kestävyys
Kaikki Elfving Signumin myymät opasteet tehdään laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Ulko-opasteet on suunniteltu kestämään ankaria sääoloja ja mekaanista rasitusta. Hyvään ulko-opasteeseen kuuluu kiinteästi myös oikeanlainen perustus, joka on suunniteltu kestämään muuttuvat sääolot ja tauluun kohdistuva tuulikuorma.

Toimitamme kaikki opasteet myös asennettuna paikoilleen.
Ota ihmeessä yhteyttä kaikissa opastamiseen liittyvissä asioissa, autamme mielellämme. 

Referenssihankkeet Elfving Signum Oy Ab

Diakonia-ammattikorkeakoulun Kalasataman kampus

Diakonia-ammattikorkeakoulun Kalasataman kampus

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Kalasataman kampus on suunniteltu paitsi moderniksi digitaalisuutta hyödyntäv...

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Lutakon Kampus

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Lutakon Kampus

Jyväskylä

Lutakon kampuksella toimivat sosiaali- ja terveysala (Hyvinvointiyksikkö) ja ...

Technopolis Aviapolis

Technopolis Aviapolis

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Älykkäiden yrityskeskittymien kehittämiseen ja modernien muuntojoustavien toi...

Päijät-Hämeen keskussairaalan  laajennus ja perusparannus

Päijät-Hämeen keskussairaalan laajennus ja perusparannus

Uudisrakennus | Lahti | 30,10 milj €

PHKS monivaiheinen rakennusurakka Päijät-Hämeen keskussairaalan laajennuksen...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän