Lahden Kisapuisto

Keskellä kaupunkia sijaitsevalla Kisapuistolla on kunniakas historia vuoden 1952 olympiajalkapalloareenana.

Stadion ja harjoitustekonurmi tarjoavat mahdollisuudet liikkumiseen lämmitettävällä tekonurmella. Alueella on myös iso hiekkatekonurmikenttä, joka toimii talvisin suosittuna yleisenä luistelukenttänä. Hiekkapintaiselle liikunta-alueelle asennetaan talvikaudella jääkiekkokaukalo.

Lisäksi puistosta löytyy beach volley-, lentopallo-, koripallo– tennis– ja padelkenttiä. Tennis- ja padelkenttiä huoltaa Lahden verkkopalloseura. Tennis- ja padelkenttien vuorot varataan Lahden Tennis- ja Squashkeskukselta.

Stadionin keinonurmea, padel- ja tenniskenttiä lukuun ottamatta kenttiä voi käyttää vapaasti, kun niillä ei ole seurojen varauksia. Pukukopit liittyvät varauksiin ja palvelevat talvella myös luistelijoita. Samanaikaisissa varauksissa pukukopit on ensisijaisesti varattu otteluille.

Kisapuiston uudistaminen

Kisapuiston alueen uudistamissuunnitelma sisältää täysikokoisen hiekkatekonurmipintaisen kentän ja tekojääradan rakentamisen sekä jalkapallostadionin alueen uudistamisen. Lisäksi kisapuiston kokonaissuunnitelmassa on huomioitu myös alueen liikennöitävyyden, kunnallistekniikan ja valaistuksen parantaminen.

Kisapuiston alueen rakentaminen käynnistetään vuonna 2022.


Ulefos

Ulefos toteutti yhteistyössä Lahti Aquan kanssa projektin, jossa asennettiin Lahden kisapuistikon tekonurmikentälle Ulefos rouhesiepparit estämään tekonurmen kumirouheen joutuminen hulevesikaivojen kautta hulevesiviemäriin ja tätä kautta vesistöön. Lahti haluaa toimia ympäristöasioissa suunnannäyttäjänä ja on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021.

Lahti Aquan uutinen aiheesta löytyy oheisen linkin takaa.

Lisätietoja tuotteesta saa oheisesta esitteestä sekä myyjiltämme numerosta: 010 315 6600 tai sähköpostitse [email protected]

RPT SMART tehostaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työntekoasi. RPT SMARTin kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennushankkeista ja työmaista.
RPT SMART

Lisää tuotteita Ulefos Oy

Sulkuventtiilit

Sulkuventtiilit

Sulkuventtiilit, kumiluistisulkuventtiilit, laipalliset sulkuventtiilit.


Talosulkuventtiilit, taloventtiilit

Talosulkuventtiilit, taloventtiilit

Talosulkuventtiiliä käytetään yksittäisen liittyjän vesijohdon sulkemiseen ve...


Läpivientitiiviste

Läpivientitiiviste

Läpivientitiiviste ULEFOS LINK-SEAL® on korkealaatuinen läpivientitiiviste er...


Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän