Tyyliä ja tehokkuutta toimistoon

Päivämäärä: 23.10.2015

Split - Tehokas LED-pöytävalaisin laajoille työskentelyalueille

Split on suunniteltu laajoihin työpisteisiin, joissa tarvitaan erityisen paljon valoa. Tämä uusi, erittäin tehokas LED-työpistevalaisin tekee helpoksi uuden valaistusstandardin, EN12464-1 mukaisen valaistustasovaatimusten totauttamisen työpisteillä. Mahdollisimman suuren ulottuvuuden ja joustavuuden saavuttamiseksi valaisimessa on tasapainotettu valaisinvarsi, kuten perinteisissä Luxo-työpistevalaisimissa kuuluukin.

Split-valaisimessa on kevyt mutta erottuva muotoilu ja suurenmoinen toimintakyky. Valaisinosa on tehty ohuesta alumiinilevystä ja leikattu siten, että LED-modulit, joita on yhteensä 2 kpl (2x6W), ovat suunnattu kulmittain pöytätasoon nähden. Tämä mahdollistaa valaisimen tehokkaan, epäsymmetrisen valonjaon. Valaisinosan ns. alumiinilippa varjostaa ja estää valonlähteiden suoran näkymisen sekä kiusallisen häikäisyn. Alumiinilipassa oleva aukko antaa valaisimelle hymyilevän ja ystävällisen vaikutelman ja tekee valaisimesta hyvin persoonallisen.

Split-valaisimessa on vakiona himmennin sekä automaattiajastin energian säästämiseksi. Tilauksesta Split voidaan toimittaa myös liiketunnistimella. Valaisinta on saatavana kolmessa kiiltävässä vakiovärissä: valkoinen, musta ja alumiininharmaa. Split toimitetaan vakiona pöytälevykiinnikkeellä. Valaisimen muotokieltä mukaileva pöytäjalusta myydään erikseen.

Muotoilu: Aleksander Borghenhov, Norja

Hänen työnsä on tuottanut laajan valikoiman menestystuotteita huonekaluista, valaisimista ja urheiluvälineistä aina terveydenhuoltoon ja meriteollisuuteen saakka. Split-valaisimen suunnittelusta Aleksander Borgenhov toteaa: ”pienikokoiset ja tehokkaat LED-modulit vaativat vain vähän tilaa. Tämä avaa täysin uudet mahdollisuudet muotoilulle. Tässä projektissa olen keskittynyt nimenomaan LED:n mukanaan tuomiin mahdollisuuksiin. Tuloksena siitä Split-valaisimen valaisinosa näyttää lähes painottomalta.”


Tyyliä ja tehokkuutta toimistoon

Linea on tyylikäs lattiavalaisin toimistotiloihin. Valaisimessa on kapea mutta tukeva, pyöristetty jalka ja tyylikäs alumiininen valaisinosa, jonka korkeus on vain 25 mm. Valaisinosan ohut muotoilu on Linea-valaisimessa hyödynnetyn LED-tekniikan ansiota. Se vie hyvin vähän tilaa mutta valaisee erittäin laadukkaasti.

Linea-valaisimessa on tehokkaat heijastimet ja kaksikerrosprismaoptiikka, mikä heijastaa valon epäsymmetrisesti vähentäen häikäisyä. Tehokas ylöspäin suunnattu valaisinosa täydentää tilan yleisvalaistusta. Alaspäin suunnattu valaisinosa puolestaan valaisee työpöydän uuden, eurooppalaisen EN 12464-1 standardin mukaisesti.

Suunnittelu: Oskar Daniel ja Emil Marklund

Ruotsalaiset suunnittelijat Oskar Daniel ja Emil Marklund kuuluvat Ruotsin tunnettuihin muotoilijoihin. He ovat tehneet yhteistyötä useissa valaistusprojekteissa ja suunnitelleet yhdessä myös Linea-valaisimen.

Kaikilla tuotteillamme on viiden vuoden takuu.

Markkinointi:
Glamox Luxo Lighting Oy
Äyritie 18, Hehku-Talo
01510 Vantaa
Puh. 010 841 0440
www.glamoxluxo.fi

Lisätietoja valaisimista: Silja Palmu, tuotepäällikkö, silja.palmu@glamoxluxo.com

Referenssihankkeet Glamox Oy

Helsingin Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalo

Uudisrakennus | Helsinki | 160,00 milj €

Idea Sibelius-Akatemian, Radion Sinfoniaorkesterin ja Helsingin kaupunginorke...

Uusi terveyskeskus Äänekoskelle

Uusi terveyskeskus Äänekoskelle

Uudisrakennus | Äänekoski | 27,00 milj €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa terveyskeskukset, joka koostuu rake...

Ounasrinteen monitoimitalo

Ounasrinteen monitoimitalo

Uudisrakennus | Rovaniemi | 15,30 milj €

Monitoimitalo rakennettiin varsin kiireisellä aikataululla, puolessatoista vu...

Jorvin sairaalan päivystyslisärakennus

Jorvin sairaalan päivystyslisärakennus

Laajennus | Espoo | 49,00 milj €

Laajennuskohde rakennustyyppiluokassa sairaalat, paikkakunnalla Espoo. 5 kerr...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän