Työmaa WC

Päivämäärä: 17.5.2013

Näin saattaa käydä, mikäli työmaallasi ei ole käymälää ja WC -käynti suuntautuu työmaan ulkopuolelle. Käynti aiheuttaa piilokuluja eli kuluerän, joka ei tuota mitään eikä edistä rakentamista.

Kemiallinen WC

Kemiallinen WC sopii paikkoihin, joissa ei ole viemäriin liitäntämahdollisuutta, esimerkiksi rakennustyömaille. Kemiallisen WC:n toimintaperiaate on yksinkertainen - jätteet kerääntyvät säiliöön, johononlisättysaniteettinestettä javettä. WC:n keräyssäiliö tyhjennetään loka-autolla, tyhjennysväli määräytyy käytön mukaan. Autolle tulee varata tyhjennystä varten pääsy noin 10...15 metrin etäisyydelle käymälästä.

EDUT
  • Työmaa-alue pysyy siistinä
  • Säästää työaikaa
  • Nopea toimitus- ja pystytysaika
  • Helppo siirrettävyys
  • Työturvallisuuslain mukainen
  • Ei vaadi juoksevaa vettä tai viemäriä
  • Ympäristöystävällinen
  • Pitkän huoltovälin mahdollisuus
  • Edullinen, vuokra-aika valittavissa
KANNATTAVUUSLASKELMA
WC-käyntikertoja päivässä 2 kertaa
käytetty aika keskimäärin 4 minuuttia
käynti esim. huoltoasemalla 15 minuuttia
työpäiviä kuukaudessa 23 päivää
säästyvä aika 8,25 tuntia
säästetty raha 330 euroa/kk

Laskettaessa aikaa ja käyntejä miten vaan on selvää, että rahaa säästyy!

Vuokraushinnasto alkaen 69 € / kk

PIKKULA WC-PALVELUT

Ykkösvessat Oy tarjoaa WC- huoltopalvelut remonttikohteisiin huoltoineen tai asiakkaan omahuoltona. Pikkulat ovat korkeahygieenisiä vessoja, jotka ovat valmistettu korkealaatuisesta muovista ja varustettu erittäin sileällä ja antibakteerisella WC-istuimella. Pikkula on helppo sijoittaa asuin- tai työtiloihin asukkaan tai työmiesten käyttöön. Pikkula on hajuton.

Helppo ja mukava käyttö. Pikkulaa voidaan käyttää kuin tavallistakin WC-istuinta. Pikkula vain ei tarvitse sähköä, juoksevaa vettä tai viemäriä. Käymälässä on manuaalinen vesipumppu altaan huuhtelemiseksi sekä ilmatiivispoistoaukko jätteelle. Pikkulassa tulee käyttää siihen tarkoitettua pehmeää WC -paperia, joka toimitetaan mukana.

Luonto- ja ympäristöystävällisyys. Pikkulassa käytettävät kemikaalit ovat ekologisesti puhtaita ja ympäristöturvallisia. Ne eivät myöskään aiheuta ihmisterveydelle haittoja. Pikkulan jätteitä voidaan kaataa kompostiin tai kaupunginviemäriin. Lisätietoja hoito-ohjeessa.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje