Turvavavalaistusta helposti ja huoltovapaasti

Päivämäärä: 5.7.2022

Kiinnostaako kiinteistön turvavalaistusjärjestelmä, joka on yksinkertainen suunnitella ja helppo asentaa? Entä haluatko langattoman ja huoltovapaan järjestelmän, jonka etävalvonta onnistuu vaikkapa puhelimella? Meiltä Teknowarelta saat Escap-valaisimilla toteutetun yksikkövalaisinjärjestelmän, joka on huoleton, kestävä ja ympäristöystävällinen ratkaisu turvavalaistukseen. Valaisimia voidaan valvoa etänä liittämällä ne AaltoCtrl-etävalvontajärjestelmään tai sen kautta MyTeknoware-pilvipalveluun.

Escap-yksikkövalaisimet superkondensaattorilla

Superkondensaattoreilla toteutettu yksikkövalaisinjärjestelmä on huoleton, kestävä ja ympäristöystävällinen ratkaisu kiinteistön turvavalaistukseen. Escap-opaste- ja turvavalaisimet ovat käytännössä huoltovapaita koko elinkaarensa ajan, jopa 15 vuotta tai kauemminkin. Superkondensaattorit eivät sisällä vaarallisia aineita, ja kierrätys onnistuu elektroniikkajätteenä. Superkondensaattorit latautuvat myös huomattavasti nopeammin kuin akut. Superkondensaattoreiden käyttölämpötila-alue on -25°C:sta +35°C:een. Kaikilla Escap-valaisimilla on 10 vuoden laajennettu tuotetakuu.

AaltoCtrl-etävalvontajärjestelmä yksikkövalaisinten valvontaan

AaltoCtrl-etävalvontajärjestelmän avulla valvot yksikkövalaisimia langattomasti ja keskitetysti. Turvavalaistusjärjestelmän toteutus on helppoa ja vaivatonta, sillä valaisimet asennetaan paikoilleen, ja järjestelmä on käyttövalmis. Jos kiinteistöihin tulee muutoksia, mukauttaminen ja valaisinten siirto käy helposti. Järjestelmä ei vaadi turvavalokeskusta tai datakaapelointia valaisimelta toiselle – paikallinen virransyöttö valaisimille riittää.

MyTeknoware-pilvipalvelu turvavalaistusjärjestelmien hallinnointiin

MyTeknoware on turvavalaistusjärjestelmien hallinnointi- ja raportointipalvelu, josta näet kaikkien kiinteistöjesi turvavalaistusjärjestelmien tilanteen yhdellä kertaa. Pilvipalveluna toimivaan portaaliin pääset kirjautumaan missä ja milloin tahansa ilman erillisiä ohjelmia. MyTeknoware valvoo turvavalaistusjärjestelmiä puolestasi ja lähettää ilmoitukset suoraan sähköpostiisi valitsemallasi aikavälillä.

Katso video Teknowaren 7-sarjan turvavalokeskuksesta ja MyTeknoware-pilvipalvelusta

Haluatko kuulla lisää?

Mikäli haluat kuulla lisää Teknowaren turvavalaistusratkaisuista, Mikko Pönkänen (050 359 1770, [email protected]) Turvavalaistusmyynnissämme auttaa mielellään ja antaa lisätietoja.

Älä siis epäröi, vaan ota yhteyttä Mikkoon, niin jatketaan keskustelua. Nettisivuiltamme teknoware.fi saat lisätietoa Escapista ja AaltoCtrl-järjestelmästä.

Tutustu MyTeknoware-pilvipalveluun »

Referenssihankkeet Teknoware Oy

Lahden kaupunginsairaala

Lahden kaupunginsairaala

Sisp. korjaus | Lahti | 17,3 milj. €

Sisp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa sairaalat, paikkakunnalla Lahti. ...

Länsiterminaali

Länsiterminaali

Uudisrakennus | Helsinki | 45,00 milj €

Länsiterminaali on Helsingissä vasta toinen varta vasten laivaterminaaliksi s...

Clarion Hotel Helsinki Airport

Clarion Hotel Helsinki Airport

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Iso hotelli on systemaattinen rakennus, jonka suunnittelussa toistuvat samat ...

UPM Biofore House

UPM Biofore House

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Biofore Taloksi nimetty rakennus nousi komealle ja keskeiselle paikalle pääka...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän