Turvaa arvo-omaisuus Intermarketingin kassakaapeilla ja paloturvakaapeilla

Päivämäärä: 14.5.2012

Valikoimaamme kuuluu laaja valikoima murtoturvallisia ja paloturvallisia Robur-kassakaappeja. Kassakaapit on suunniteltu käyttäen hyväksi Roburin pitkäaikaista kokemusta pankkitason kassakaappien valmistuksessa.

Murtosuojaluokka merkitään kaapissa olevaan tyyppihyväksyntäkilpeen I, II, III jne. Kaappi on sitä turvallisempi murtosuojaltaan, mitä korkeampi sen murtosuojaluokka on.

Paloturvakaapit jaetaan asiakirjakaappeihin, jotka on tarkoitettu asiakirjojen säilytykseen ja datakaappeihin, jotka on tarkoitettu magneettisten ja muiden tietovälineiden säilytykseen.

Kassa- ja paloturvakaapit soveltuvat monenlaisen arvo-omaisuuden säilyttämiseen. Arvotavarat, tärkeät dokumentit ja datalaitteet ovat turvassa Intermarketingin kaapeissa.

Katso Kassakaappi EURO-1, EURO-2 ja EURO-3 tekniset taulukot tästä linkistä.
Katso Kassakaappi EURO-4 ja EURO-5 tekniset taulukot tästä. Roburin RBD – sarja on suunniteltu suurien asiakirjamäärien arkistointiin. Kaappien kevyt rakenne mahdollistaa niiden sijoittamisen lähes kaikkialle ilman että lattian kantavuus vaarantuu. Kaappien vakiovarustukseen kuuluu hyllyt mappirivijaotuksen mukaan ja avainlukko varustettuna kahdella avaimella. Lisävarusteena kaappeihin on saatavissa mm. tietovälinelokeroita, ulosvedettäviä riippukansiokehyksiä, lukittavia lokeroita jne. Lisäksi lisävarusteena kaappeihin on mahdollista valita mekaaninen koodilukko tai elektroninen näppäinlukko. Elektronisen näppäinlukkoon on myös saatavissa lisävarusteena mm. kytkentävalmius kulunvalvontaan.

Intermarketing Oy on 100 % suomalainen perheyritys, jonka erikoisosaamista ovat luotettavat teknologia- ja palveluratkaisut pankin ja kaupan alalle, julkiselle sektorille ja liikenteelle. Intermarketing haluaa olla asiakkaidensa luottokumppani ja panostaa erityisesti tehokkuutta parantaviin rahankäsittely-, asiakasohjaus- ja turvallisuusratkaisuihin sekä asiakaslähtöisiin ohjelmistoratkaisuihin. Finnturva on Intermarketingin tytäryhtiö.

Lisätietoja : Intermarketing Oy puh.0207 519 719

tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän