Tuotteet ja kalusteratkaisut rakentamisen projekteihin

Päivämäärä: 5.7.2022

Laadukkaat tuotteet ja kattavat kalustepalvelut rakentamiseen

Perheyrityksemme E J Hiipakka Oy:n historia ulottuu yli 70 vuoden taakse ja nykyään olemme yksi suurimmista kalusteteollisuuden toimijoista Suomessa. Laaja valikoimamme kattaa raaka-aineet, tarvikkeet ja palvelut kalusteteollisuuden ja rakentamisen tarpeisiin. Tämän lisäksi valmistamme kiintokalustekomponentteja, kodin kalusteita ja erilaisia levykalusteita projektikohteisiin omalla tehtaallamme Jurvassa.

Luotettavuus, kehittyminen ja kannattavuus ovat arvoja, jotka ohjaavat toimintaamme. Asiakkaanamme saat kaikki tuotteet ja palvelut samasta paikasta, toimitusvarmuudella, kilpailukykyiseen hintaan. Globaalin yhteistyöverkostomme kanssa pystymme toteuttamaan mitä erilaisimmatkin toiveet!

Tehokas komponenttituotanto kalusteteollisuudelle ja rakentamisen projekteille

Valmistamme runkokomponentteja kalusteteollisuuden ja rakentamisen projektikohteiden tarpeisiin sekä muita komponentteja asiakkaiden toivomusten mukaisesti. Käytössämme on laaja valikoima erilaisia kalustelevyjä ja pinnoitteita. Varastoimme myös kiintokalusteiden komponentteja, joiden poraukset soveltuvat edustamillemme laatikostoille sekä komero- ja keittiömekanismeille. Ne tarjoavat kiintokalusteiden ammattilaisille laadukkaan, joustavan ja nopean kokonaisuuden. Huippumoderni tuotantoteknologia ja kokenut henkilökunta takaavat mittatarkkuuden ja viimeistellyn lopputuloksen.

 

Alihankinta ja sopimusvalmistus, uusimpana laivateollisuus

Kiintokalustekomponenttien lisäksi toteutamme laadukkaita kalusteratkaisuja mm. toimistoihin, hotelleihin, päiväkoteihin sekä no-name tuotteita toisille valmistajille joko komponentteina tai valmiiksi koottuina. Haemme uusia kohteita ja yhteistyökumppaneita, joiden kanssa ratkaisemme kalustetarpeet.

Uusimpina sopimusvalmistustuotteina ovat loistoristeilijöiden hyttikalusteet, joissa laatu ja toimitusvarmuus ovat erityisen tärkeitä. Tästä saamiamme kokemusten perusteella pystymme vastaamaan myös suurten kohteiden tarpeisiin.

 

Tarvikevalikoima on täynnä turvallista ja toimivaa huipputekniikkaa

Tarvikevalikoimamme sisältää tarkoin valittuja tuotteita arvostetuilta merkeiltä, kuten DTC ja Starax.

DTC:n innovatiiviset kalusteteollisuuden tuotteet ovat nykyaikaista huipputekniikkaa. Valikoimastamme löytyy DTC:n saranat, laatikot ja liukukiskot. Esimerkiksi Magic Pro-ohutseinälaatikko, joka soveltuu niin keittiöön, kylpyhuoneeseen kuin makuuhuoneeseenkin ja laadukkaat Soft Close DTC-saranat tuovat toimivuutta ja tyylikyyttä huippulaatuisiin kaappeihin ja huonekaluihin.

Kattava valikoima Starax-mekanismeja tarjoaa ratkaisun vaativankin keittiösuunnittelijan säilytystarpeisiin. Allas-valikoimamme uusimpana tuotteena ovat Schock-komposiittialtaat.

Uusien trendien mukaisesti päivitettävä vedinvalikoima sisältää kestävät ja käytännölliset vetimet kaikkiin tiloihin, keittiöstä kylpyhuoneeseen. Laajaan tarvikevalikoimaamme kuuluvat myös jalkasarjat ja kalustepyörät, lukot ja helat, levyt ja reunanauhat, pinnoitekalvot, pintakäsittelyaineet sekä rungot ja ovet.

Onnistutaan yhteistyöllä!

Meiltä löytyy vahvaa osaamista ja rautaisia ammattilaisia, jotka tuntevat kalusteteollisuuden tarpeet vuosien kokemuksella. Aina on kuitenkin mahdollisuus kasvaa ja kehittyä. Kun tiedostamme tämän, voimme olla aidosti mukana kalusteteollisuuden ja rakentamisen projektien palveluksessa asiakkaiden muuttuvien tarpeiden mukaisesti.

Pyrimme toteuttamaan kaikki vaativammatkin toiveet, joten ota aina yhteyttä, kysy ja ehdota, jos valikoimassamme ei ole valmiiksi toivottua komponenttia, väriä, mallia tai vedintä. Päivitämme jatkuvasti uutuustuotteita verkkosivuillemme ja osoitteesta www.ejh.fi löydät verkkokauppamme. Myös uusi tarvikekatalogimme on juuri ilmestynyt!

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän