Tuotteet erilaisille lattiarakenteille

Päivämäärä: 11.3.2016

Casco Floor Expert

Tuotteet erilaisille lattiarakenteille

Casco Floor Expert on uusi tuotemerkki lattia-alan ammattilaisille, josta löytyy täydellinen valikoima korkealaatuisia tuotteita ammattilaisten tarpeisiin. Tuotevalikoimassa on kattavasti erilaisia ratkaisuja lattianvalmistukseen luotettavasti yhdeltä valmistajalta; lattiatasoitteet, lattialiimat, pohjusteet ja tarvikkeet.

Tuotteilla ratkaiset monia ongelmia lattianvalmistuksessa, aina uudesta lattiasta saneerauskohteisiin. Valikoimiin kuuluu myös Renotex® -vahvistusverkko epävakaiden ja joustavien alustojen vahvistamiseen.

Pikaoppaamme kertoo suosituksemme erilaisille lattiarakenteille aina betonilattioista puu- ja lankkulattioihin, keraamisista materiaaleista maalattuihin alustoihin. Samasta oppaasta löydät myös suosituksemme erilaisten päällysteiden kiinnityksestä – tuli lattiaan sitten muovimatto, parketti tai sähköä johtava päällyste.

Tutustu Casco Floor Expert pikaoppaaseen.

Tuotteet ovat pian kaupoissa!
Tutustu niihin jo nyt nettisivuillamme www.casco.fi.

Katso oman alueesi asiantuntija, tai jätä yhteydenottopyyntö nettisivuillamme.

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän