Tulevaisuus asettaa lukitukselle vaatimuksia

Päivämäärä: 10.10.2018

Uusi lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä ABLOY PULSE vie asumista uuteen aikaan. PULSE ei vaadi mekaanista sarjoitusta, vaan perustuu digitaalisesti ohjattuun haittalevyyn ja salaukseen.

”Kulkuoikeuksia hallitaan selainkäyttöliittymällä, ja avain sopii kaikkiin lukkoihin, joihin käyttäjällä on käyttöoikeus. PULSE siis skaalautuu helposti ja hallinnointikulut alenevat”, Abloyn liiketoiminnan kehityksestä vastaava johtaja Minna Sallinen sanoo.

PULSE soveltuu kohteisiin, joissa asukkaita, vaihtuvuutta ja hallinnointia on paljon: asuntoloihin, vuokrataloihin ja taloyhtiöihin.

Oman energiansa tuottavat lukituselementit on kehitetty Suomessa. Digitaalinen ratkaisu taas on näyttö ASSA ABLOY -yhteistyöstä. ”Kehitystä ohjaavat megatrendit: kaupungistuminen, digitalisaatio ja ekologisuus”, Sallinen kertoo.

Pilottikohteista saatu palaute rakentamisen ammattilaisilta sekä asukkailta on ollut innostunutta. Kokemuksessa on uuden tuntua: kun avaimen työntää lukkoon, dynamomainen tuntuma on miltei samettinen.

Referenssihankkeet Abloy Oy

Helsingin Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalo

Uudisrakennus | Helsinki | 160,00 milj €

Idea Sibelius-Akatemian, Radion Sinfoniaorkesterin ja Helsingin kaupunginorke...

Kehärata 1

Kehärata 1

Uudisrakennus | Vantaa | 800,00 milj €

Kehärata on poikittainen lähijunien rautatieyhteys pääkaupunkiseudulla. Se yh...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän