Törmäystestatut pollarit

Päivämäärä: 5.7.2022

Kohteen turvallisuusvaatimuksista riippuen Perimeter Protectionin valikoimasta löytyy liikuteltavia tai kiinteitä pollareita. Kaikissa pollareissa on vahva, turvatason mukaisesti mitoitettu teräsrakenne. Niiden nykyaikaisen suunnittelun ansiosta pollareita voidaan käyttää kaupunkien keskustoissa turvallisuustarkoituksin ja liikenteenhallintaan.

Hydrauliset pollarit toimivat nopeasti ja kiinteät ajonestopollarit on suunniteltu matalalla perustuksella. Asennusvalmiit ajonestopollarit, joissa on erillinen ohjauslaatikko, ovat nopeasti ja helposti asennettavissa sekä suunniteltu soveltuvaksi ilmastoomme.

Kiinteät matalan perustuksen pollarit

Varmista turvallinen tila törmäystestatuilla pollareilla.

Törmäystestatut pollarit rakennuksen ympärillä, kävelyteiden suojana tai julkisten alueiden sisäänkäynneillä suojaavat onnettomuuksilta tai tarkoituksellisilta ajoneuvohyökkäyksiltä, estämättä jalkakulkijoiden vapaata liikkumista.

Kiinteät pollarit M50, M30 edellyttävät vain minimaalisen asennussyvyyden ja suojaavat huomaamattomasti julkisia alueita.

Hydrauliset pollarit M50, M30

Hallitse ajoneuvojen pääsyä rajoitetuille alueille törmäystestatuilla hydraulisesti laskeutuvilla pollareilla. Liikkuvat pollarit sopivat täydellisesti kiinteiden pollareiden kanssa muodostamaan turvallisen kulkureitin pääsyyn oikeutetuille ajoneuvoille.

Moderni, turvallinen ajoneuvoliikenteen hallinta kaupunkien keskustoihin ja julkisille paikoille.

Luotettava

Todistetusti luotettava ja vähähäiriöinen WE-Tronic II hallintajärjestelmä mahdollistaa useiden kulunhallintajärjestelmien integroinnin pollareihin. Kovaa kulutusta kestävää järjestelmää voidaan pyörittää 24/7.

CityProtector pollari

CityProtectorin innovatiivinen muotoilu mahdollistaa matalan perustuksen ja integroinnin monenlaisiin ympäristöihin.

Yksilöllinen suunnittelu ja katukalusteet

CityProtector voidaan sopeuttaa katukuvaan monin tavoin. Sen rakenne mahdollistaa muokkaamisen niin värin kuin muodon osalta. Integraatio katukalusteisiin sopeuttaa pollarit muuhun katukuvaan. Hyviä ratkaisuja ovat esimerkiksi penkit, kukkaistutukset, polkupyörätelineet, roska-astiat yms.

Matala perustus

Vain 220 mm matala asennussyvyys on tärkeä. Erityisesti kaupunkien taajamissa, joissa putket, parkkihallit ja muut maanalaiset rakenteet asettavat asennuksille haasteita

Helppo asentaa

CityProtectorin asennuksessa, tai tarvittaessa purkamisessa, ei tarvita raskaita koneita tai trukkeja, vaan niistä suoriutuu tarvittaessa yksi henkilö.

TRUCKSTOPPER 9–50, 7–40 ja TRUCKSTOPPER 6-30

Kustannustehokas kiinteä pollari, jossa matala asennussyvyys

Pollareissa on kevyt asennuslaatta ja mullistavan matala asennussyvyys (200 mm) sekä kiinteissä että tilapäisissä asennuksissa. Pollarit estävät 18 tonnin rekan 80 km/h (9–50), 7,5 tonnin rekan 64km/h (7-40) nopeudessa tai 7,5 tonnin rekan 48km/h (6-30), ylittämästä turvallisuusrajaa. Jos pääsy alueelle tarvitaan, pollarit voidaan poistaa muutamissa minuuteissa.  Yksittäisen pollarin 200 mm asennussyvyys vähentää myös muuhun infrastruktuuriin puuttumisen tarvetta.

Pollarit ovat pieniä ja helppoja asentaa.  Järjestelmä on suunniteltu mukailemaan maaston muotoja ja voidaan viedä esimerkiksi kulman ympäri. Jos pylväät vaurioituvat törmäyksessä ne voidaan poistaa jalustasta ja korvata uudella tarvitsematta uusia betoniperustusta. Lisäksi pollarit voidaan naamioida muuhun katukuvaan sopivaksi esimerkiksi pyörätelineiksi tai kukkaistutuksiksi.

Haluatko tarjouksen tai apua projektin suunnittelussa?

Soita meille +358 0) 10 617 1700 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen:

 [email protected]

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje