TORMAX Hermetic - Automaattiset liukuovijärjestelmät

Päivämäärä: 17.9.2021

Erittäin korkeat laatustandardit kriittisiä alueita varten

Uusi automaattinen liukuovijärjestelmä TORMAX Hermetic nostaa hermeettisesti ja ilmatiiviisti sulkeutuvien ovien laatustandardeja huomattavasti ja määrittää ne uusiksi. Ovijärjestelmää kehittäessään TORMAX on kiinnittänyt valtavasti huomiota kaikkiin teknisiin ja toiminnallisiin yksityiskohtiin. Tuloksena on ovijärjestelmä, joka täyttää leikkaussalien, radiologisten tilojen, karanteenialueiden, laboratorioiden tai puhdastilojen erilaiset vaatimukset tutkimuksessa ja teollisuudessa.

Kauttaaltaan hermeettisesti tiivis

Innovatiivinen ovikoneistotekniikka mahdollistaa myös hyvin painavien ovien pehmeän avaamisen ja sulkemisen dynaamisesti ja samanaikaisesti. Ovilehden ympäri kiertävä tiiviste laskeutuu juuri ennen oven täydellistä sulkeutumista ja painautuu integroituun ovikehykseen.

Turvallinen ja tasainen toiminta

Integroidut ilmaisimet takaavat ihmisten tinkimättömän suojauksen ja virheettömän tunnistuksen. Ne on integroitu ovijärjestelmään huomaamattomalla ja hygieniaystävällisellä tavalla. Tärinää vaimentavat komponentit mahdollistavat erittäin tasaisen toiminnan ja lisäävät näin mukavuutta.

Yksilöllinen suunnittelu ja varustus

Hienostunut tekniikka on piilossa litteässä, elegantissa rakenteessa. Monipuolinen ovilehtien rakenne- ja materiaalivalikoima. Saatavilla on suuri valikoima lisävarusteita.

Luotettava ja edullinen ylläpitää

TORMAXin vuosikymmenten kokemus maksaa itsensä asiakkaalle: pitkäikäiset, luotettavat komponentit takaavat alhaiset ylläpitokustannukset.

Lisää turvallisuutta, lisää arvoa

Automaattinen liukuovijärjestelmä TORMAX Hermetic täyttää korkeimpien turvallisuusstandardien vaatimukset ja on standardien EN 16005 /DIN 18650 mukaan sertifioitu. Uusi ainutlaatuinen tiiviste täyttää tiiviyden, mukavuuden sekä korkean turvatason vaatimukset.

Tuoteominaisuudet yhdellä silmäyksellä

  •  Täydellinen hermeettinen tiivistys ympärikiertävällä ovilehtitiivisteellä
  •  Lasku- ja painomekanismi integroitu käyttölaitteeseen ja ovilehteen
  •  Dynaaminen oviliike myös painavien ovilehtien yhteydessä
  •  Leveys 800 – 2000mm, kulkukorkeus maks. 2500mm
  •  Lukuisia varustelu- ja räätälöintimahdollisuuksia

 

TORMAX
www.tormax.com
[email protected]

 

 

Lue lisää alla olevasta linkistä.

 

Referenssihankkeet TORMAX Suomi Oy

Eduskunnan päärakennus

Eduskunnan päärakennus

Korjaus | Helsinki | 125,00 milj €

Eduskuntatalo Helsingin Arkadianmäellä vihittiin käyttöön maaliskuussa 1931, ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje