Toimiva kumppanuus tukkurin kanssa takaa aikatauluissa pysymisen

Päivämäärä: 22.10.2019

Lapland Hotelsin neljäs kaupunkihotelli avasi ovensa kesäkuun alussa, vain kuusi kuukautta remontin aloituksen jälkeen. Ahlsell on ollut kumppanina Lapland Hotelsin työmailla, toimittaen saneerattuihin kohteisiin sähkökalusteita ja -tarvikkeita.

Puolessa vuodessa Kuopion Cumuluksena tunnettu rakennus pistettiin sisältä täysin uusiksi ja Lapin taikaa voi yöpyessään aistia Helsingin, Oulun ja Tampereen lisäksi nyt myös Kuopiossa.

Suomen suurimman yksityisen hotelliketjun laajentuminen maamme suurimpiin kaupunkeihin on tapahtunut vauhdikkaasti, mutta laadusta tinkimättä. Kaupunkihotellit tarjoavat mieleenpainuvan vaihtoehdon lappilaisen tunnelman kautta. ”Asiakkailta on tullut hyvää palautetta, olemme onnistuneet luomaan Lappi-kokemuksen kaupunkien keskelle”, kertoo ketjun kaupunkihotelleista vastaava johtaja Leena Turunen.

Ahlsell sähköistämässä tunnelmaa

Ahlsell on ollut kumppanina Lapland Hotelsin työmailla, toimittaen saneerattuihin kohteisiin sähkökalusteita ja -tarvikkeita. Hotellihuoneiden ja yleisten tilojen tunnelmaan valikoitui Schneider Electricin Exxact-sarjan antrasiitin väriset sähkökalusteet, joita on toimitettu Helsingin Bulevardille, kahteen hotelliin Muonioon ja viimeisimpänä Kuopioon.

”Meillä kalusteen jämäkkyys ja asennettavuus ovat tärkeitä ominaisuuksia, mutta myös ulkonäön pitää sopia sisustukseen ja konseptiin – tietysti hintaa ja toimitusvarmuutta unohtamatta”, kertoo Lapland Hotelsin sähkötöiden johtaja Otto Pieskä.

Kuopion 139 huoneen hotellikiinteistö oli miljoonaluokan korjausvelan myötä haasteellinen saneerauskohde, etenkin sähkötöiden osalta. Vuonna 1972 valmistuneeseen rakennukseen uusittiin sähköt täysin ja kaikki vanha purettiin pois. Puolessa vuodessa tehty urakka oli kokonaisuudessaan mahdollista vain kokeneen ja, mikä nykypäivänä poikkeuksellista, hotelliketjun kirjoilla olevan oman rakennusporukan ansiosta. Toukokuun lopussa valmistunut saneerausurakka oli järjestyksessään kolmas, joten toimintamallia on hiottu samalla porukalla jo pidempään.

Ahlsellin ja Lapland Hotelsin välinen yhteistyö alkoi Olostunturilta, mistä se on laajentunut kaupunkikohteisiin. Saneerauskohteita urakoivat tietävät millaista arki on. Aina tulee muutoksia ja yllätyksiä, joten toimitusvarmuuden on oltava moitteetonta. ”Tällaisissa projekteissa pitää löytää aina toimivimmat ratkaisut sähkötarvikkeiden hankinnassa. Ahlsell on joustavuudellaan osoittautunut hyväksi kumppaniksi”, Otto toteaa.

Lue lisää Schneiderin Exxact-sarjasta Ahlsellin Uutishuoneelta ja tutustu valikoimaan >>

Ahlsell on pohjoismainen tekninen tukkukauppa. Myymme tuotteita ja palveluita yrityksille ja ammattilaisille, jotka valmistavat, asentavat, rakentavat, korjaavat ja huoltavat. Laaja valikoima, asiantuntijuus ja maailmanluokan logistiikka tekevät ammattilaisen elämästä helpompaa.

Lapland Hotels on Suomen suurin yksityinen hotelliketju, johon kuuluu 18 hotellia ja 2400 huonetta ja huoneistoa sekä yli 9 000 ravintolapaikkaa ympäri Suomea; Kuopiossa, Ylläksellä, Levillä, Saariselällä, Rovaniemellä, Oloksella, Luostolla, Kilpisjärvellä, Pallaksella ja Hetassa sekä Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. Konserniin kuuluu myös Pohjoismaiden suurin ohjelmapalveluyritys Lapland Safaris.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje