Toimiston langaton esitystekniikka

Toimiston langaton esitystekniikka

Toimiston langattomuudesta on haaveiltu jo pidemmän aikaan ja ratkaisuja siihen on ollut vuosien varrella monenlaisia, osa vähemmän toimivia - jotenkin toimivia sekä erittäin hyvin toimivia.

Langattoman neuvottelujärjestelmän idea on saada esitysmateriaali kuten kuvat, PowerPoint esitykset tai videot siirrettyä langattomasti laitteen käyttöjärjestelmästä ja laitetyypistä riippumatta.

Näin voidaan siirtää myös mobiililaitteesta kuten matkapuhelimesta tai tabletista, PC-tai MAC-tietokoneelta multimediaa sujuvasti näytölle tai videotykkiin.

Langattoman esitystekniikan käyttö toimiston vierailijoille on ollut aiemmin haaste, koska niihin piti ladata ulkoisia ohjelmia. Nyt on saatavana toimiston WLAN-verkon yli toimivat ratkaisuja, joiden käyttö on erittäin helppoa ja luotettavaa.

Ota yhteyttä Kruunuradion projektimyyntiin ja sovitaan tapaaminen teidän käyttökohteessa tai Kruunuradio toimitiloissa.

Lue lisää projektimyyntipalvelustamme

http://www.kruunuradio.fi/palvelut/projektimyynti

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...