Tila on Suomessa erittäin arvokasta

Päivämäärä: 11.9.2013

Tila, suljettuna tai avoimena, säilytykseen tarkoitettuna, käyttötilana tai oleilua varten järjestettynä on Suomessa erittäin arvokasta, millä tahansa mittarilla arvioitaessa.

Elfa pyrkii hyödyntämään jokaisen asunnossa olevan neliö- ja kuutiosentin.

Elfan 60-vuotinen taival säilytysjärjestelmien luojana, kehittäjänä ja tiennäyttäjänä ei ole sattumaa. Muunneltavuus, tilansäästö, arvon säilyminen, kestävyys, ensiluokkainen toiminnallisuus ja tuotelaatu, sekä tyylikäs moderni muotoilu on liitetty elfan brändiin vahvasti.

Panostaminen asumisen kehittämiseen yhdessä rakentajan kanssa tuo uuden lähestymistavan asuntojen ja kiinteistöjen tilanhallintaan. Järjestelmä- ja mittasopivalla kalustamisella saavutetaan helposti 25 % tilansäästö ja merkittävä toiminnallisen tehokkuuden parantaminen.

Yli 20 vuotta jatkuneet Elfan projektitoimitukset kattavat tänä päivänä koko Suomen ja asiakaskuntaan kuuluvat valtakunnan suurimmat rakennusliikkeet ja edustava joukko muita rakentajia. Toimintaa tukee valtakunnallinen asennuskumppani. Vuoden 2013 aikana Elfa toimittaa kalusteratkaisuja yli viiteenkymmeneen pari-, rivi- ja kerrostaloasunto-osakeyhtiöön, niin vuokra-asuntoihin kuin eritasoisiin omistusasuntokohteisiin. Lisäksi huolehdimme kymmenien hankkeiden muutostöiden suunnittelusta ja toimitusten koordinoinnista. Vuonna 2014 näkymissä on toimitusten tuplaantuminen.

Koska tuotteet soveltuvat erinomaisesti myös palvelu- ja muuhun toiminnallisten tilojen rakentamiseen, on tilaajien joukkoon on liittynyt kaupunkien, järjestöjen, säätiöiden, hoitokotien, sairaaloiden, koulujen, päiväkotien ja urheiluhallien varustelusta vastaavia hankintaorganisaatioita.

Elfan projektimyynti tarjoaa vaatehuone-, eteis- ja makuuhuonekalusteiden täydellisen kokonaistoimituksen sekä muutostyöpalvelun Elfa- tai Kirena-säilytys ja -kaapistoratkaisuilla. Yritysmyynnin henkilökunta on tarvittaessa mukana hankkeen suunnittelu- ja toteutusprosessin jokaisessa vaiheessa -kalusteryhmien 3-D mallinnus on toiminnassa arkipäivää.

Tutustu Elfa-varusteluehdotukseen tästä.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje