The Ulricehamn Tunneli, Ruotsi

Ulricehamnin tunneli on 400 metriä pitkä maantietunneli Etelä-Ruotsissa. Tunneli on osa E4/R40-tien laajennushanketta Dållebon ja Hesterin välillä. Siinä on kaksi erillistä ajoratatunnelia, joissa molemmissa on kaksi kaistaa kumpaankin suuntaan. Laajennuksen tarkoituksena on parantaa liikenneturvallisuutta ja lisätä kulkuyhteyksiä tällä tieosuudella. Kun tämä osuus on valmis, koko Tukholman ja Göteborgin välinen tieosuus on kaksikaistainen.
RPT SMART tehostaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työntekoasi. RPT SMARTin kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennushankkeista ja työmaista.
RPT SMART

Mukana olleet yritykset

Leviat AB, Suomen sivuliike

Ulricehamnin tunneli on 400 metriä pitkä maantietunneli Etelä-Ruotsissa. Tunneli on osa E4/R40-tien laajennushanketta Dållebon ja Hesterin välillä. Siinä on kaksi erillistä ajoratatunnelia, joissa molemmissa on kaksi kaistaa kumpaankin suuntaan. Laajennuksen tarkoituksena on parantaa liikenneturvallisuutta ja lisätä kulkuyhteyksiä tällä tieosuudella. Kun tämä osuus on valmis, koko Tukholman ja Göteborgin välinen tieosuus on kaksikaistainen. HALFEN toimitti valukanavat ja DETAN-sauvajärjestelmän. Niitä käytettiin betonisten sulkuelementtien kiinnittämiseen kallioseinään. HTA ja DETAN ovat kokonaisratkaisu, joka tarjoaa korkeimmat laatuvaatimukset.

Liitetyt tuotteet

HALFEN HIT Parvekeraudoite

Ulricehamnin tunneli on 400 metriä pitkä maantietunneli Etelä-Ruotsissa. Tunneli on osa E4/R40-tien laajennush ...


Samankaltaiset referenssihankkeet

Tripla/Pasilan asema

Tripla/Pasilan asema

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa rautatieasemat, paikkakunnalla Hels...


Useita yrityksiä
Turun ratapihat

Turun ratapihat

Ulkp. korjaus | Turku | 162 milj. €

Ulkp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa rautatieasemat, paikkakunnalla Turk...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi