Tekstiilipinnat yleistyvät, kiinnitä huomiota myös niiden puhtaanapitoon!

Päivämäärä: 29.5.2018

Allaway keskuspölynimurijärjestelmistä löytyvät ratkaisut kohteisiin joissa siivottavat pinta-alat ja käyttötuntimäärät ovat suuria tai järjestelmällä on useita yhtäaikaisia käyttäjiä. Järjestelmä on suunniteltu kestämään säännöllistä ja pitkäaikaista käyttöä. Esteettömyys, ergonomisuus, hiljaisuus ja käytännöllisyys ovat tärkeitä asioita kiinteistöissä, joissa siivotaan usein muiden ihmisten läsnä ollessa. Tuotevalikoimasta löytyvät ratkaisut niin pienempiin kohteisiin (pienet päiväkodit ja hoivakodit) kuin isompiin kohteisiin joissa toimii samanaikaisesti useampi siivoaja (hotellit, toimistotilat)

Kokolattiamattojen ja tekstiilipintojen yleistyessä on syytä kiinnittää huomiota myös niiden puhtaanapitoon. Allaway keskuspölynimuri ja monipuolinen siivousvälinevalikoima on tehty ammattilaisten tarpeisiin. Valikoimasta löytyvät mattotampparit ja useat erilaiset suulakkeet takaavat niin patjojen, huonekalujen kuin muidenkin tekstiilipintojen tehokkaan imuroinnin pitäen samalla sisäilman raikkaana.

Käyttökohteita mm.
Päiväkodit
Koulut
Hoivakodit ja palvelutalot
Toimistotilat

Ota yhteyttä suunnittelupalveluumme, info@allaway.fi

Tai suoraan projektimyyntiimme:

Projektimyynti

Teemu Jaatinen
teemu.jaatinen@allaway.fi
p. +358 (0)400 617 169

Jukka Rytkönen
jukka.rytkonen@allaway.fi
p. +358 (0)20 7210 623

Tiina Savolainen
tiina.savolainen@allaway.fi
p. +358 (0)20 7210 603

RAKENNUSALAN TUOTEUUTUUDET SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän