Tekniset laastit Weberiltä

Päivämäärä: 8.9.2014

Betoni on talonrakentamisessa yleisin kantavien rakenteiden rakennusmateriaali. Myös julkisivuja on tehty paljon betonirakenteisina. Betoni on tärkein materiaali monissa infrarakenteissa, kuten silta- ja satamarakenteissa, erilaisissa teollisuuden altaissa ja siiloissa jne.

Weber tarjoaa lukuisia erilaisia ratkaisuja betonirakenteisiin - niin uudisrakentamiseen kuin myös korjausrakentamiseen. Weberin laaja valikoima weber.vetonit juotos- ja saumalaasteja on tarkoitettu lujuus- ja rasitusluokiteltuihin kohteisiin: pääsääntöisesti uudisrakentamiseen mutta myös korjausrakentamiseen. weber.vetonit REP korjauslaastit on keitetty erityisesti betonirakenteiden korjaukseen. Pinnoituksissa käytettävät weber.tec pinnoitteet ovat kotimaista laastiosaamista täydentäviä tuotteita. Näiden lisäksi Weber tarjoaa useita erikoisratkaisuja, kuten täydellisen ratkaisun kellarinkorjauksiin suola- ja kosteusrasittuneissa kohteissa sekä kattavan ratkaisuvalikoiman sisäilmakorjauksiin.

Weberin oma kotimainen tuotekehitys ja kansainvälisen konsernimme tieto-taito takaa ratkaisujen jatkuvan kehittymisen ja ajanmukaisuuden. Kaiki Weberin tekniset laastit ovat kehitetyt ja testatut Suomen vaativiin olosuhteisiin.

Referenssihankkeet Saint-Gobain Finland Oy - Weber

Haltia - Suomen luontokeskus

Haltia - Suomen luontokeskus

Uudisrakennus | Espoo | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kultturitalot, paikkakunnalla Espoo...

Airport Plaza Halo

Airport Plaza Halo

Uudisrakennus | Vantaa | Yli 10 milj.EUR

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa toimistotalot, paikkakunnalla Vanta...

Airport Plaza Hehku

Airport Plaza Hehku

Uudisrakennus | Vantaa | Yli 10 milj EUR

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa toimistotalot, paikkakunnalla Vanta...

Paroni ja Pehtoori AsOy

Paroni ja Pehtoori AsOy

Uudisrakennus | Espoo | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, paikkakunnalla Espoo. ...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän