Täydellisesti tilaan sopiva designlattiakaivo

Päivämäärä: 7.5.2018

Mittatilausratkaisujen räätälöinti kuuluu Unidrainin ydinosaamiseen.

Nurkan yli jatkuva linjalattiakaivo, viisimetrinen kaivoratkaisu, hankalan palkin kiertäminen, marmorilla päällystetty kansi… Joihinkin kohteisiin vakiomitoitus ja -tuotteet eivät ole riittäviä ratkaisuja.

Helppo suunnittelutyökalu

Modul1100-mittatilausjärjestelmän voi suunnitella kohteeseen sopivaksi 10 mm:n tarkkuudella. Lattiakaivokaluste rakennetaan eri mittaisista osista, jotka sovitetaan välikappaleiden avulla lopulliseksi kalusteeksi. Tämä mahdollistaa mm. lattian rakennepalkkien huomioimisen, jotta lattiakaivokaluste saadaan sovitettua tilaan. Kokonaisuus voidaan toimittaa minkä mittaisena tahansa.

Suunnittelutyökalu löytyy verkkosivuiltamme. Sinun tarvitsee vain valita lattiakaivon sijainti ja muoto ja syöttää suihkutilan mitat. Lopullisen, esteettisen silauksen voit valita HighLine- tai ClassicLine-sarjan kansistoista.

Yhtenäinen kokonaisuus

Mittatilausjärjestelmän voi toteuttaa sekä seinän viereen että vapaasti keskelle tilaa. Kun olet syöttänyt tiedot ja toiveet järjestelmään, määritetään juuri oikeat mitat ja yksittäiset osat, joista hitsataan yhtenäinen rakenne.

Suunnittelutyökalu helpottaa arkkitehtien, lvi-suunnittelijoiden ja lvi-asentajien työtä. Ohjelman ansiosta projektiin sopivan täydellisen ratkaisun määrittäminen onnistuu tietokoneen äärellä. Kun oikea ratkaisu on löytynyt, sinun tarvitsee vain tilata se asiakaspalvelustamme.

Lisätietoja: www.unidrain.fi

Referenssihankkeet Unidrain Oy

Munkkiniemen KONE

Munkkiniemen KONE

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Helsingin Munkkiniemen Puistotie 25:ssä sijaitseva entinen Kone Oy:n toimis...

Porin uimahalli

Porin uimahalli

Uudisrakennus | Pori | 17,50 milj €

Kun kuuntelee Porin uuden upean uimahallin eri toteuttajia, tulee eittämättä ...

Samppalinnan maauimalan peruskorjaus

Samppalinnan maauimalan peruskorjaus

Korjaus | Turku | 7,75 milj €

Arkkitehti Abel Sandelinin suunnittelema Turun Samppalinnan maauimala on rake...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän