Täydellinen sisäilman hallinta uudella KOMBI:lla

Päivämäärä: 3.4.2024

KOMFOVENT on toteuttanut innovatiivisia ilmanvaihto- ja lämpöpumppuratkaisuja useiden vuosien ajan, ja tänään se merkitsee uutta askelta täydellisen sisäilman mukavuuden alalla KOMFOVENT KOMBIn lanseerauksella - yksi yksikkö, joka hallitsee kaikkia kotitalouden lämmityksen, ilmanvaihdon ja ilmankäsittelyn toimintoja.

KOMBI tarjoaa miellyttävän kodin ilmapiirin, raikasta ilmaa, lämpöä, viileyttä ja kuumaa vettä kaikkiin kotitalouden tarpeisiin.

Se on yksi tilaasäästävä hybridilaitteisto. Kolmesta sisäisestä moduulista koostuva KOMBI:

 • Lämmittää kotiasi;
 • Valmistaa kotitaloutesi lämmintä vettä (käyttövesi ja lämmistysverkosto)
 • Hoitaa ilmanvaihdon
 • Viilentää kesällä
KOMBIn ominaisuudet

Lämmitys

Monipuolinen KOMBI vastaa erilaisiin lämmitystarpeisiin. Se on suunniteltu mukavaan lattialämmitykseen ja sopii yhtä hyvin myös patterilämmitysjärjestelmiin. Integroitu 9 kW tehon ilmasta veteen siirtävä lämpöpumppu sisältää hiljaisen ja taloudellisen invertterikompressorin, mikä tekee asennuksesta helpon, tehokkaan ja kestävän. KOMBI ylläpitää sisälämpötilaa automaattisesti, säätämällä tehokkaasti lattialämmityksen veden ja syötetyn ilman lämpötilaa.

Kuumaa vettä kaikkiin päivittäisiin tarpeisiin

Lämpimän veden valmistus koostuu integroidusta 186 litran säiliöstä ja jakelujärjestelmästä, jossa on mekaaninen suodatin ja pumput vedenkierron varmistamiseksi. Lämmintä vettä valmistetaan haastavissa lämpötiloissa, jopa -30 °C ulkolämpötilassa.

Ilmanvaihto

KOMBIn integroidulla ilmanvaihtomoduulilla voidaan hallita osittaista sisäisen kosteuden hallintaa. Se estää ylimääräisen kosteuden pääsyn rakennukseen kesällä ja palauttaa sen talvella. Lämmönsiirrin palauttaa 86 % lämmöstä poistetusta ilmasta, mikä auttaa lämpöpumppua talvella lisäämällä energiakustannusten säästöjä. Ilmanvaihtomoduuli voi myös suorittaa nopeita lämpötilan säätöjä. Sisäilma, jossa on hiilidioksidia, erilaisia epäpuhtauksia tai pölyä, korvataan raikkaalla ePM1 60 %: n luokan suodattimella suodatetulla ulkoilmalla. Suodatin vangitsee jopa pienimmät haitalliset hiukkaset suuren suodatusalueensa avulla.

Jäähdytys

Hybridiyksikkö voi viilentää asuintilaa käyttäen ilmastointijärjestelmää, jossa viileä ilma toimitetaan ilmanvaihtokanavien kautta. Tämä poistaa tarpeen erillisille ilmastointilaitteille. Järjestelmään voi liittää myös puhallinkonvektoreita tai tiloja voidaan viilentää lattialämmityksen avulla.

Yhdistetty ohjausjärjestelmä

Kaikki KOMBI-toiminnot hallitaan ja valvotaan yhdellä ohjausjärjestelmällä, joka vastaa kaikista algoritmeista ja prosesseista, jotka tarvitaan optimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi. KOMBI-yksikön vesi-, ilma- ja lämpötilaparametrit on jo ennalta ohjelmoitu ja ylläpidetään automaattisesti, mutta käyttäjät voivat myös helposti säätää niitä ohjauspaneelin kautta. Kaikki KOMBI-toiminnot voidaan hallita mobiilisovelluksen "Komfovent Control" avulla, mikä mahdollistaa etäasetusten säätämisen.

Päivittäinen käyttömukavuus

KOMBI:n valitseminen sen yhdistetyn ohjausjärjestelmän kanssa tarjoaa etuja sekä tilatehokkuuden että asennusajan suhteen. Sen sijaan, että valitset kotiisi kolme tai neljä erillistä laitetta, sinun tarvitsee vain varata tila yhdelle yksikölle, mikä lyhentää asennusaikaa, työvoimaa ja kustannuksia. Lisäksi KOMBI poistaa tarpeen perinteiselle ulkoyksikölle, mikä pienentää sen vaikutusta rakennuksen ulkonäköön ja poistaa ulkona syntyvän melun. KOMBI koostuu kahdesta osasta, mikä tarkoittaa, että se on helposti kuljetettavissa standardin oviaukon läpi. Paikan päällä asennus on nopeaa, ja se on suunniteltu "Plug&Play"-ratkaisuna. Laitteessa on esitäytettynä kylmäaine ja esiohjelmoitu ohjelmisto, mikä takaa huolettoman asennuksen, käynnistysprosessin ja yksinkertaisen käytön.
 


Merkittävät KOMBI:n ominaisuudet

 • 186 litran lämminvesivaraaja;
 • Tehokas lämmitys, jopa ulkolämpötilan ollessa -25 °C;
 • Lämmön talteenoton tehokkuus 86 % sorptio-enthalpia roottorilla;
 • Optimaalinen ilmankosteustaso kesällä;
 • Automaattinen ajoittainen käyttöveden desinfiointi;
 • Helppo ja nopea asennus, yksinkertainen huolto ja päivittäinen käyttö;
 • Ergonominen ja kompakti järjestely ilman ulkoyksikköä;
 • 100 % "Plug&Play"-ratkaisu helppoon asennukseen ja käyttöön;

Maksimaalinen energiansäästö varmistettu integroiduilla älykkäillä ohjausalgoritmeilla;

 • Intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen hallinta yhdellä ohjauspaneelilla ja mobiilisovelluksella;
 • Esteettinen laitedesign;
 • 5 vuoden takuu.

KOMBI on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta, tehokkuutta ja mielenrauhaa ympäri vuoden.
Tutustu KOMFOVENT KOMBI:in.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi