Tanskalaista designia Fenestran oviin ja ikkunoihin

Päivämäärä: 11.3.2013

Vuoden 2013 alusta Fenestran ikkunoihin ja oviin voi valita tanskalaisen Randin design-painikkeet ja helat. Randin korkealaatuisilla ja tyylikkäillä tuotteilla yksityiskohtiin panostava sisustaja saa kotiin yksilöllistä ilmettä.

Tanskalainen Randi on tunnettu linjakkaista ja laadukkaista tuotteistaan, painikkeista ja heloista. Ne ovat tanskalaista designia parhaimmillaan: Niissä yhdistyy laatu, käytettävyys ja kauneus.

- Tämä uniikki tuotelinja on suunnattu vaativille kuluttajille, jotka haluavat kotiinsa näyttäviä yksityiskohtia, luonnehtii myyntijohtaja Jari Lehkonen Fenestralta.

Randin painikkeet ja helat ovat tanskalaisten arkkitehtien suunnittelemia. Fenestra maahantuo Randin tuotteita maahan yksinoikeudella. Ne voidaan yhdistää kaikkiin Fenestran ikkunoihin ja sisäoviin. Randin tuotteilla on 10 vuoden takuu. Randi-valikoimaan voi tutustua Fenestran myyntinäyttelyissä ja osoitteessa www.fenestra.fi.

Lisätietoja:

Jari Lehkonen, myyntijohtaja, jari.lehkonen@fenestra.fi
puh. +358 0400 445 184

Fenestra Oy - parempaa palvelua ovista ja ikkunoista
Fenestra palvelee paremmin tarjoamalla asiakkaan tarpeen mukaisia ovi- ja ikkunaratkaisuja. Korkeatasoinen palvelu perustuu luotettavaan toimintaan aina suunnittelusta asennukseen. Yhtiö toimittaa vuosikymmenten kokemuksella ratkaisuja kuluttaja - ja ammattirakentajille valtakunnallisesti ja vientiin.

Fenestra valmistaa vuosittain noin 230 000 ikkunayksikköä ja noin 320 000 ovea. Liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 600. Fenestran tuotantolaitokset sijaitsevat Kuopiossa, Viitasaarella, Alavudella, Posiolla ja Tallinnassa. Alueellisesti palvelevat myyntikonttorit sijaitsevat Vantaalla, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän