Talpet Pyykinkuivaushuone

Päivämäärä: 22.9.2016

Kuivaushuoneeseen asennetaan kuivauskone Talpet Sahara Eko, joka liitetään sähköverkkoon ja viemäriin. Kuivauskone imee ilmasta kosteuden ja palauttaa lämpimän ja kuivan ilman huonetilaan.

TALPET-kuivauskoneet
Kotimaiset TALPET-kuivauskoneet toimivat lämpöpumppuperiaatteella, joka on energiataloudellisin ja nopea tapa poistaa ilmasta kosteutta. Kuivaushuoneeseen ripustetuista pyykeistä haihtuva kosteus sitoutuu nopeasti kuivauskoneen puhaltamaan kuivaan ja lämpimään ilmaan. Näin syntynyt kostea lämmin ilma imetään takaisin kuivauskoneeseen, joka tiivistää kosteuden vedeksi. Energiaa säästäen kuiva ja kuivausprosessissa uudelleen lämminnyt ilma puhalletaan takaisin pyykkiin. Optimaalisesti suunnatut kuivauskoneen eteen, sivuille ja päällikanteen sijoitetut puhallus- ja imuaukot sekä tehokas puhallin takaavat tasaisen ilmankierron ja pyykin kuivumisen koko huoneessa. Suurimman mahdollisen kuivaustehon aikaansaamiseksi suositellaan kuivaushuoneen varustamista ripustussarjalla TRS

Kuivauskoneen sijoittaminen

Kuivauskone sijoitetaan kuivaushuoneeseen siten, että se puhaltaa pyykkinarujen suuntaisesti. Yleensä kuivauskoneen optimaalinen paikka on keskellä huoneen lyhyemmällä seinällä, jolloin pyykkinarut ovat siis huoneen pidemmän seinän suuntaisesti. Käytön helpottamiseksi kuivauskone voidaan varustaa ohjauskeskuksella TOK, joka sijoitetaan oven viereen. Suurissa ja hankalan muotoisissa huoneissa voidaan ilmankiertoa parantaa lisäsuuttimella, joka asennetaan konetta vastapäätä olevalle seinälle pyykkinarujen yläpuolelle.

Referenssihankkeet Talopesulat Oy

Hotelli Regatta

Hotelli Regatta

Korjaus | Hanko | 6,0 milj. e

Korjauskohde rakennustyyppiluokassa hotellit/motellit, joka koostuu rakennuks...

HOAS Jätkäsaari

HOAS Jätkäsaari

Uudisrakennus | Helsinki | 12,00 milj €

Syksyllä 2012 Jätkäsaareen valmistuva 206 asunnon opiskelija-asuintalo on opi...

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän