SYSTEXX by Vitrulan lasikuitutapetit muuntautuvat moneksi

Päivämäärä: 2.10.2012

Värisilmän SYSTEXX by Vitrulan -lasikuitutapettien tekniset ominaisuudet takaavat vaativille kohteille kestävän ja siistin lopputuloksen. SYSTEXX-lasikuitutapetti on märkäluja, rispaantumaton, taipuisa, pölyämätön ja siten asentajaystävällinen tapetti, joka soveltuu niin kodin kuin julkisten tilojen sisustamiseen. SYSTEXX-lasikuitutapetin asentaminen on helppoa ja nopeaa, mikä säästää työtunteja ja -kustannuksia.

SYSTEXX-lasikuitutapetilla nopeaa tapetointia
Värisilmän SYSTEXX-lasikuitutapetti on märkäluja tapetti, minkä ansiosta se ei liiman kostuttamana veny, vaan pysyy taipuisana ja jämäkkänä. Näin myös nurkat ja kulmat saavat suorasaumaisen ja ilmakuplattoman pinnan. Oikeinpäin tapetointia ja kuviokohdistamista helpottavat lasikuitutapetin taustan merkkiviivat. Asennusvaiheessa SYSTEXX-lasikuitutapetin iho- ja hengitystieärsytys on minimaalinen, sillä lasisäikeet ovat tiiviisti kiinni tuotteen pinnassa.

SYSTEXX on muuntautumiskykyinen sisustustapetti
SYSTEXX-lasikuitutapetteihin voidaan helposti yhdistää mikä tahansa kuvio, esimerkiksi yrityksen oma logo, antamaan yksilöllinen ilme sisustukselle. Värisilmän SYSTEXX on valmistettu pitkälle kehitetyistä langoista: pintakuviointi on tasainen ja näkyy selvästi useidenkin maalikerrosten alta, mikä pidentää tuotteen käyttöikää.

Tiivis ja tasainen pinta.
Tasaisesti kudotun SYSTEXX-lasikuitutapetin pinnassa ei ole poimuja tai taskuja, joihin bakteerit voisivat pesiytyä. Kaikki epäpuhtaudet saadaan helposti poistettua. ja käytetystä pintamaalityypistä riippuen voidaan käyttää vahvojakin kemikaaleja ja lian irrotusvälineitä. Näin saadaan nopeasti erittäin kulutusta kestävä seinäpinta kriittisiin tiloihin. Valmiiksi pohjamaalattu lasikuitutapetit peittää alustan. Valitusta väristä riippuen riittää yksi maalauskerta ja valmis, tasaisesti levitetty pohjamaali varmistaa siistin lopputuloksen.

Paloluokitus B, s1, d0 takaa sen, että tuotteet ovat paloturvallisia ja niistä ei muodostu hengitykselle vaarallisia kaasuja tulipaloissa (kuten monista PVC:tä sisältävistä seinänpäällysteistä). Lisäksi SYSTEXX-tuotteille on myönnetty Öko-Tex Standardi 100. Se takaa, että kangas on turvallista sekä ympäristölle että käyttäjän terveydelle. Standardi on tuttu esimerkiksi monista vaatemerkeistä.

SYSTEXX-tuoteperheeseen kuuluu COMFORT- ja PREMIUM-laatujen isäksi SYSTEXX Active- sarja, jossa on erilaisia funktionaalisia lasikuitutapetteja. Näistä mainittakoon SYSTEXX Active M39 Magneettipäällyste, jonka taustapuoli on metallinen (tuotteen neliöpano 1450 g). Se mahdollistaa suurten esitys-, työ-, tiedotus- ja leikkipintojen tekemisen erilaisiin tiloihin ja ympäristöihin. SYSTEXX Active L65 on lasikuitukangas, jonka kuviointi tehdään asiakkaan yksilöllisen idean tai toiveen mukaan. Esimerkiksi Helsingin Musiikkitalon pääkonserttisalin katossa on arkkitehdin suunnitteleman kuvion perusteella kudottu kangas.

Tervetuloa tutustumaan tuotteeseen FinnBuild messuosastolle 3b11 - Systexx työnäytöksiä päivittäin!

Lisätietoja:
Väritukku Oy, puh. (09) 849 141

tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän