Syksyn 2013 takkauutuudet tuovat valoa pimeisiin syysiltoihin!

Päivämäärä: 23.9.2013

Syksyn 2013 takkauutuudet tuovat valoa pimeisiin syysiltoihin!

Syksy on täällä taas ja Oy Roltrade Ab odottaa innolla syyskauden käynnistymistä uusien tuotteiden saapuessa markkinoille. Rais uutuuksista mullistavin on Bionic Fire, joka edustaa takkojen keskuudessa täysin uutta polttoteknologiaa. Rais 900 takkakasetti laajentaa Raisin takkakasettivalikoimaa ja on myös suurikokoisin kasetti.

Bionic Fire - Täysvihreää takkatulta

Bionic Fire on takkojen maailman mullistava uusi teknologinen innovaatio. Bionic Fire on ympäristöystävällisyydessä valioluokkaa ja se tuottaa tehokasta lämpöä, vähemmän CO2– ja hiukkaspäästöjä. Uuden polttotekniikan ansiosta takan hyötysuhde on peräti 86 %.

Rais 900 - Takkatulta ”widescreen”

Virtaviivaisen muotoilunsa ansiosta uusi iso Rais 900 sopii vaativaankin kotiin. Tulta voi ihailla esteettömästi suuren lasi-ikkunan läpi.

Rais Viva - Takka sai uudet värit – mokka ja uniq!

Rakastettua ja pyöreää - Rais Vivaa saa nyt sekä mustana että muodikkaasti mokkana ja oksidoituna. Viva 120 takan oksidoitu pinta on saanut nimekseen Uniq. Yksikään Uniq- pinnoitteen takoista ei ole pinnaltaan täysin samanlainen, mikä tuo personoidun tunnun tuotteelle. Viva 120 takan Mocca on mielenkiintoinen maata muistuttava väri tummalla ja syvällä kiillolla. Mocca viestittää luonnosta ja yksinkertaisesta elämästä.

Morsø 7400 – sarja – Kauneutta moneen suuntaan

Morsø 7400 – sarjan takat ovat pienikokoisia, mutta suurten lasi-ikkunoiden ansiosta takkatuli näyttää kauneutensa moneen eri suuntaan. Sarjaan kuuluvat erityyppiset mallit, jotka on räätälöity moneen tilaan sopiviksi. Voit valita lattia- tai seinämallin, sekä mallin, jossa puut tulevat esille avoimesta puutilasta.

Oy Roltrade Ab:n takat ovat ympäristöystävällisyydessä alansa huippuja, ladultaan kestäviä ja pitkä-ikäisiä. Ammattilaisten arvostamat takat ovat ajattomia, helppoja asentaa ja käyttää. Tarjoamme myös laajan valikoiman tulisijoja ja savuhormeja sekä muut ”avaimet käteen” – kokonaisuuteen tarvittavat tuotteet, kuten savuimurit, lattiapellit ja takkavälineet. Tarvittaessa kauttamme saa myös asennuksen, suunnittelun ja asennuskonsultaation.

Tutustu Roltrade takkoihin tästä.
Tutustu Rais Bionic Fireen tästä.

Tuotetiedustelut:
Oy Roltrade Ab
Vattuniemenkatu 3, 00210 Helsinki
Puh. +358 (0)10 322 0500
Myynti: [email protected] ja www.roltrade.com

Lisätietoja myös oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Referenssihankkeet Roltrade Oy Ab

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts

Sisp. korjaus | Helsinki | 30-40 milj.e

Sisp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa hotellit/motellit, paikkakunnalla H...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän