Suunniteltu hygienia huomioiden

Päivämäärä: 23.1.2019

Miele Professional -mallisto laajenee uusien huuhtelukoneiden myötä kattamaan tehokkaat pesu- ja desinfiointikoneet myös eriteastioiden, kuten alusastioiden ja virtsapullojen, puhdistukseen ja desinfiointiin. Tehokas puhdistus- ja desinfiointijärjestelmä pyörivin suihkusuuttimin takaa, että pesuvesi ja puhdistuskemikaalit ylettävät kauttaaltaan koko kammion alueelle.

Pesukammiot ja ulkopaneelit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Hitsaamaton, kaareva, kulmaton kammio estää jäämien muodostumisen ja bakteerien lisääntymisen.

Ohjaus seuraa koneen toimintoja ja tekstinäyttö esittää kaikki asiaankuuluvat tiedot, kuten esimerkiksi ohjelman nimen ja tilan, jäljellä olevan ohjelma-ajan ja saavutetun A0-arvon. Käyttöliittymä mahdollistaa myös pesujaksojen ja ohjelmaparametrien mukauttamisen yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän