Suomen suurin mobiilihenkilönostin esillä FinnBuildissä

Päivämäärä: 19.9.2014

FinnBuild-messukokonaisuus on kerännyt jo lähes 600 näytteilleasettajaa. Runsaan seminaariohjelman lisäksi esillä ovat alan kiinnostavimmat uutuudet. Tule paikan päälle sekä testaamaan että vertaamaan eri tuotteita ja palveluita. Rekisteröidy kävijäksi jo etukäteen tästä.

Eteläiselle sisäänkäynnille tulee Suomen suurin mobiilihenkilönostin, Genie SX-180. Nostimen lavakorkeus on 55 metriä ja konetta voi ajaa täydessä korkeudessa.

Mercedes-Benz Viton Suomen ensi-ilta

Uudella hyötyajoneuvoalueella auto- ja rakennusala yhdistyy. Esillä ovat Dacia, Mercedes-Benz, Nissan, Volkswagen, Opel ja Renault. Merkit esittelevät paketti-, tila- ja pickup-autoja, joiden tavaratilat on sisustettu rakennusalan uusimmilla varusteilla. Autokalustajista Modul-Systems, System-Edström ja Verhoomo Sorsa esittelevät autokalustusratkaisuja, jotka parantavat työn sujuvuutta ja pitävät sekä työkalut että muut tarvikkeet järjestyksessä. Kävijöillä on mahdollisuus koeajaa pakettiautoja Messukeskuksen läheisyydessä.

Nähtävänä on uutuuksia: Mercedes-Benz Vito, Opel Vivaro, Renault Master ja Traffic. Mercedes-Benz Vito saa Suomen ensi-iltansa. Mallin maailmanensi-ilta on samaan aikaan Hannoverin IAA Commercial Vehicles 2014 hyötyajoneuvomessuilla. Varsinaisesti malli lanseerataan Suomessa marraskuussa.

Lue lisää messuista ja messujen ohjelmasta.

Samaan aikaan järjestetään myös infrastruktuuriin pureutuva InfraExpo , liikuntapaikkarakentamisen Arena, viherrakentamisen tapahtuma ViherTek sekä ympäristöalan messutapahtuma EnviroExpo. Rekisteröitymisen yhteydessä saatavalla rintamerkillä voit vierailla kaikissa tapahtumissa veloituksetta.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje