STX luottaa Champion Doorin oviin

Päivämäärä: 15.11.2012

Raumalla toimiva STX:n telakka päätti hankkia muutamia vuosia sitten nosto-oven Champion Doorilta. Kyseessä oli telakan mitoissa pieni, 6,7 metriä leveä ja 5,1 metriä korkea ovi.
- Tutkimme eri ovivalmistajien vaihtoehtoja ja Champion Doorin hinta-laatusuhde vaikutti olevan kohdallaan. Kun toimitus ja asennuskin hoidettiin erittäin täsmällisesti ja ammattitaitoisesti, olemme hankkineet telakalle lisää Champion Doorin ovia, kertoo kunnossapitopäällikkö Juha Rosten

Viimeisin hankinta on NK 280 Double oli, jolla on leveyttä 15 metriä ja korkeutta hieman yli 21 metriä. Telakalla ollaan tyytyväisiä Champion Door -oven tukevuuteen ja täsmälliseen käytettävyyteen. Aivan meren rannassa olevaan oveen kohdistuu välillä erittäin suuria tuulikuormia. Myös oven materiaalit kestävät suolaisen merituulen korroosiohyökkäystä.

Isoa ovea ei avata päivittäin kokonaan, sillä alareunan nostaminen neljään metriin riittää mainiosti, kun laivan pienempiä osia kootaan. Oven osittainen avaaminen tuulella ja pakkasella eivät aiheuta ylimääräistä huolta, sillä oven rakenteet on suunniteltu kestämään ääriolosuhteiden rasitusta.

Juha Rostenin mukaan korkea laatu lähtee luonnollisesti itse ovesta. Mutta vähintään yhtä tärkeää on ovitoimittajan täsmällisyys ja joustavuus sekä jälkimarkkinointi. Vaikka ovet eivät paljon huoltoa kaipaakaan, Champion Door on osoittanut korkean laatunsa myös asennuksen ja huollon ammattitaidossa sekä lyhyessä vasteajassa. Kun ovien toimivuuteen ja jälkimarkkinoinnin osaamiseen voidaan luottaa, telakan kunnossapidossa voidaan rauhassa keskittyä muihin asioihin.

Lisätietoja:
Champion Door Oy puh. 08-4458800

Referenssihankkeet Champion Door Oy

Kotikortteli Kalasatama

Kotikortteli Kalasatama

Uudisrakennus | Helsinki

Vanhalle satama-alueelle, Itäväylän kupeeseen Helsingin Kalasatamaan on valmi...

OP Vallila

OP Vallila

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Siinä se nyt on koko komeudessaan, valmiina ja viimeisteltynä. Vaikka OP Ryhm...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän