Sisustuskalvot ja lasisomistuskalvot

Päivämäärä: 6.9.2016

Sisustuskalvot vaivattomaan ja ekologiseen uudistamiseen

Uusi pinnat nopeasti ja kustannustehokaaasti kalusteisiin, laseihin, julkisivuihin, väliseiniin, oviin, valkotauluihin, pylväisiin, kattoihin ja seiniin. 3M DI-NOC™ sisustuskalvot ovat koristeellisia kalvoja pintojen viimeistelyyn. DI-NOC kuosit tarjoavat puun syiden lämpöä, metallin viileä kiiltoa ja luonnonkiven viileyttä. Yli 700 kuosia edulliseen hintaan. Tutustu ja ihastu.

3M DI-NOC sisustuskalvojen kuosit

Lasisomistuskalvoilla ilmettä toimistoihin ja liiketiloihin

3M Fasara lasisomistuskalvojen avulla muutat ikkunapintojen ilmeen sisällä ja ulkona. Lasisomistuskalvoilla luot tyylikkäästi yksityisyyttä ikkunallisin tiloihin. Muokkaa ikkunoiden ilmettä ja tilojen tunnelmaa. Katso ideoita alla näkyvältä videolta. Somistuskalvoilla luot hiekkapuhalletun tai etsatun lasin ilmeen murto-osalla kustannuksista. Lasisomistuskalvot ovat täydellinen ratkaisu kauppakeskusten, kauppojen, ravintoloiden, toimistojen, hotellien, kuntosalien ja kylpylöiden lasipinnoille.

3M Fasara Style Guide

Efektejä 3M Dichroic lasinsomistuskalvoilla

3M Dichroic -lasinsomistuskalvolla luot​ sisätilojen lasipinnoille ​loistavan​ efektin​, jossa väri vaihtuu katsojan näkökulmasta katsottuna​. 3M Dichroic -lasinsomistuskalvolla luot uuden efektin​ pienellä vaivalla ja murto-osalla Dichroic-lasin kustannuksista. Ensiluokkaisista materiaaleista valmistettuja kalvoja on saatavana sekä lämpiminä että kylminä sävyinä.

3M Dichroic lasinsomistuskalvot

Hiekkapuhalluskalvot, huurrekalvot ja maitolasikalvot

Himmeät ja huurteiset kalvomallit tarjoavat hiekkapuhalletun ja etsatun lasin ilmettä, kustannusten murto-osalla. Digitaalitulostus näille materiaaleille mahdollistaa räätälöityjen ja yksilöllisesti suunniteltujen vaihtoehtojen toteuttamisen.

Myös ulkopinnoille sopiva himmeä kalvo. Edullinen, monikäyttöinen ja tyylikäs kalvo keskipitkän ajan ikkunamerkinnöille kirkkaille, läpinäkyville ja tasaisille pinnoille. Sopii sekä ulko- että sisäasennuksiin.

Referenssihankkeet Suomen 3M Oy

Biokeskus 3:n viilennys ja ikkunakalvot

Biokeskus 3:n viilennys ja ikkunakalvot

Helsinki

Viikin kampuksella sijaitsevan Biokeskus 3:n toimistoista osa kuumeni aurinko...

Helsingin Tuomiokirkko

Helsingin Tuomiokirkko

Helsinki

Senaatintorin pohjoislaidassa kohoava Tuomiokirkko on valtiollisten ja akatee...

Hotelli Scandic Plaza

Hotelli Scandic Plaza

Turku

Arkkitehti Erik Bryggmanin 1920-luvulla suunnittelemaan, sittemmin suojeltuun...

Toimistotila Tampereella

Toimistotila Tampereella

Nokia

Toimistotilan näkösuojaa toteutettiin käyttämällä lasinsomistuskalvoja.

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän