Siltanosturiaukot tiiviiksi

Päivämäärä: 6.3.2018

Champion Door siltanosturiovet säästävät energiaa ja parantavat työviihtyvyyttä

Siltanosturien aukot ovat energiatalouden kannalta huonossa paikassa eli katon rajassa. Perinteisissä nosturiluukuissa on ongelmana ollut tiiviys, energiaa kuluu ja työolosuhteet kärsivät. Champion Door –siltanosturiovet on erityisesti suunniteltu poistamaan perinteisten nosturiluukkujen tiiviysongelmat. Nosturiaukkojen ovia on kahta mallia; matala malli pelkästään nosturille tai T-malli jonka alaosaa voidaan käyttää erikseen kulkuovena ajoneuvoille. Avautuminen voidaan ohjelmoida ohjauskeskukseen impulssiohjauksella siten, että vain kulkuaukkoa käytettäessä ovi avautuu yhdellä painalluksella kulkuaukon yläreunaan saakka ja nosturia käytettäessä kahdella painalluksella kattoon saakka.

Erinomainen lämmöneristys

Champion Doorin teollisuusovien lämmöneristys on huippuluokkaa, joten ne soveltuvat erinomaisesti ulko-oveksi sekä kylmän ja lämpimän tilan väliin. Tehokkaan lämmöneristyksen ansiosta kosteuden tiivistyminen oveen on minimaalista - ovi ei jäädy. Warm -malleilla u-lämpöarvo on 0,71, erikoislämpöeristettynä jopa 0,57. Champion Door -teollisuusovien huollontarve on vähäinen, joten niiden elinkaarikustannukset ovat edulliset.

Lisätietoja: https://www.championdoor.com/fi/tuotteet/siltanosturiaukot2

Olemme mukana Konepaja 2018 -messuilla, A-halli, osasto A80

Referenssihankkeet Champion Door Oy

Kotikortteli Kalasatama

Kotikortteli Kalasatama

Uudisrakennus | Helsinki

Vanhalle satama-alueelle, Itäväylän kupeeseen Helsingin Kalasatamaan on valmi...

OP Vallila

OP Vallila

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Siinä se nyt on koko komeudessaan, valmiina ja viimeisteltynä. Vaikka OP Ryhm...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän