Serralungan upeat ruukut täyttävät suurimmankin aulan!

Päivämäärä: 12.5.2014

Kesän lähestyessä Roltrade Oy haluaa esitellä Serralungan ruukkuvalikoiman, joka soveltuu täydellisesti suuriin tiloihin katseen vangitsijoiksi sekä tilojen jakajiksi. Upeasti suunnitellut ja käsityönä viimeistellyt polyetyleeniruukut täyttävät vaativimmatkin ulkonäkövaatimukset monissa eri väreissä sekä valollisina. Innovatiivisen valmistusprosessin ansiosta ruukut ovat kevyitä ja helppoja sijoittaa niin suuriin aulatiloihin kuin terasseille ja parvekkeille. Kaikki Serralungan ruukut ovat UV-suojattuja ja pakkasenkestäviä.

Uutuutena ruukkuihin on saatavissa likaahylkivä pinnoite, joka pidentää entisestään ruukkujen käyttöikää. Menetelmässä tuotteet käsitellään titaanidioksidilla, joka aktivoituu päivänvalosta eliminoiden hajujen, kaasujen ja ilmahiukkasten tarttumisen tuotteiden pintaan. Jopa spray maalin tarttuminen pintaan on estettävissä!

Monet hotellit, ravintolat ja ostoskeskukset käyttävät Serralungan ruukkuja tuomaan tiloihinsa ryhdikkyyttä, sekä rajaamaan muuten niin avonaista tilaa. Serralungan Vaso Rettangolare-, Lluna- ja Fence- ruukut ovat linjakkaita vaihtoehtoja tilan rajaamiseen. Ruukkujen suorakulmainen muoto ja pyöristetyt reunat luovat pelkistetyn vaikutelman, jonka näyttävyyttä voidaan lisätä eri värivaihtoehtojen ja valon avulla. Serralungalta on saatavissa myös näyttäviä penkkivaihtoehtoja kauppakeskuksiin ja muihin julkisiin tiloihin. Kaikkiin penkkivaihtoehtoihin on saatavissa maahan kiinnitysmekanismi.

Tutustu Serralungan ruukkuihin tästä.

Tuotetiedustelut:
Oy Roltrade Ab
Vattuniemenkatu 3, 00210 Helsinki
Puh. +358 (0)10 322 0500
Myynti: [email protected] ja www.roltrade.com

Lisätietoja myös oheisella informaation pyyntölomakkeella.

Oy Roltrade Ab on jo yli 30 vuoden ajan tuonut maahan kansainvälisen designin huipputuotteita suomalaiseen sisustamiseen. Ammattilaisten arvostamat tuotteet sopivat niin yksityiskotien kuin julkisten tilojenkin sisustamiseen. Suurimmat tuoteryhmät ovat kevyttakat sekä ulkoterassi- ja puutarhakalusteet. Jälleenmyyntiverkosto kattaa koko maan. Roltraden tuotteita löytää varsinkin suurten kaupunkien design-kalustamisen erikoisliikkeistä. Roltraden design-takkoja edustavat takkojen erikoisliikkeet kautta maan.

Referenssihankkeet Roltrade Oy Ab

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts

Sisp. korjaus | Helsinki | 30-40 milj.e

Sisp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa hotellit/motellit, paikkakunnalla H...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje