Serralungan ruukut luovat uuden ilmeen vuodelle 2014!

Päivämäärä: 8.1.2014

Uuden vuoden alkaessa Roltrade Oy haluaa esitellä Serralungan ruukkuvalikoiman, joka soveltuu täydellisesti suuriin tiloihin katseen vangitsijoiksi sekä tilojen jakajiksi. Upeasti suunnitellut ja käsityönä viimeistellyt polyetyleeniruukut ovat saatavilla monissa eri väreissä sekä valollisina. Visuaalisen elämyksen toteuttajina on nimekkäitä suunnittelijoita kuten Eero Aarnio, Zaha Hadid ja Philippe Starck. Innovatiivisen valmistusprosessin ansiosta ruukut ovat kevyitä ja helppoja sijoittaa niin suuriin aulatiloihin kuin terasseille ja parvekkeille. Kaikki Serralungan ruukut ovat UV-suojattuja ja pakkasenkestäviä.

Monet hotellit, ravintolat ja ostoskeskukset käyttävät Serralungan ruukkuja tuomaan tiloihinsa ryhdikkyyttä, sekä rajaamaan muuten niin avonaista tilaa. Serralungan Vaso Rettangolare-, Lluna- ja Fence- ruukut ovat linjakkaita vaihtoehtoja tilan rajaamiseen. Ruukkujen suorakulmainen muoto ja pyöristetyt reunat luovat pelkistetyn vaikutelman, jonka näyttävyyttä voidaan lisätä eri värivaihtoehtojen ja valon avulla.

Serralungan valikoimassa on tarjolla myös muita sekä pyöreyttä että kulmikkuutta edustavia ruukkuja erilaisilla korkeuksilla. Suurien tilojen katseenvangitsijoina seisovat jykevät ruukut, joista Ming High edustaa pyöreyttä ja Kabin High neliskanttisuutta. Korkeat ja kapeneva jalkaiset ruukkumallit mahdollistavat ilmavan tilan rajauksen.

Oy Roltrade Ab on jo yli 30 vuoden ajan tuonut maahan kansainvälisen designin huipputuotteita suomalaiseen sisustamiseen. Ammattilaisten arvostamat tuotteet sopivat niin yksityiskotien kuin julkisten tilojenkin sisustamiseen. Suurimmat tuoteryhmät ovat kevyttakat sekä ulkoterassi- ja puutarhakalusteet. Jälleenmyyntiverkosto kattaa koko maan. Roltraden tuotteita löytää varsinkin suurten kaupunkien design-kalustamisen erikoisliikkeistä. Roltraden design-takkoja edustavat takkojen erikoisliikkeet kautta maan.

Tutustu Serralungan ruukkuihin tästä.

Tuotetiedustelut:
Oy Roltrade Ab
Vattuniemenkatu 3, 00210 Helsinki
Puh. +358 (0)10 322 0500
Myynti: [email protected] ja www.roltrade.com

Lisätietoja myös oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Referenssihankkeet Roltrade Oy Ab

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts

Sisp. korjaus | Helsinki | 30-40 milj.e

Sisp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa hotellit/motellit, paikkakunnalla H...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje