Serralungalta upeat tilanjakajakalusteet nyt sisä- ja ulkokäyttöön!

Päivämäärä: 24.5.2016

Serralungalta upeat tilanjakajakalusteet nyt sisä- ja ulkokäyttöön!

Kesän edetessä on hyvä aika tutustua erilaisiin tilanjakamisen kalusteisiin, joiden ansiosta voidaan kasvattaa terassien ja katettujen ulkotilojen käyttöastetta sekä parantaa näkösuojaa. Terassikauden 2016 kiinnostavia tuoteuutuuksia ovat tilanjakamiseen luodut Kentia ja Greenpills tilanjakajakalusteet, jotka on valmistettu italialaisen Serralungan innovatiivista ja taidokasta tekniikkaa käyttäen. Esiteltävät tilanjakajakalusteet voidaan sijoittaa sekä ulko- että sisätiloihin, lisäksi ne ovat UV-suojattuja ja pakkasenkestäviä.

Serralunga Greenpills -ruukkukokonaisuus on kiinnostava tapa rajata tilaa ruukkujen ja kasvien avulla. Kattoon tai lattiaan kiinnittyvä Greenpills -ruukkukokonaisuus rakentuu 300 cm korkeasta alumiiniputkesta, johon voidaan sijoittaa kahden kokoisia polyetyleeni-ruukkuja. Greenpills -moduuleilla voidaan luoja laajoja kokonaisuuksia ja rakentaa kokonaisia tilanjakajaseiniä.

Greenpills -kokonaisuus antaa tilaa luovuudelle! Yhdistelemällä erilaisia kasveja ruukkujen pyöreisiin muotoihin, voidaan luoda kauniita kokonaisuuksia. Monet hotellit, ravintolat ja ostoskeskukset käyttävät Serralungan tilanjakajakalusteita ja ruukkuja tuomaan tiloihinsa ryhdikkyyttä, sekä rajaamaan muuten niin avonaista tilaa. Lisätietoja tuotteesta ja värivaihtoehdoista Roltradesta!

Serralungan Kentia tilanjakajapaneelin muotoilu on saanut inspiraationsa pikkukentiapalmun lehden muodosta ja soveltuu siten täydellisesti ulkotiloihin, jossa luonto on osa maisemaa. Kentia -paneeli on monikäyttöinen, sillä sitä voidaan käyttää yksittäisenä katseenvangitsijana tai siitä voidaan koota useamman paneelin kokonaisuus rajaamaan haluttu tila. Kentia -paneelia voidaan käyttää sekä pystyssä että vaakatasossa ja paneeli on saatavissa useissa eri väreissä. Kentia -paneelin koko on P 90 x L 5 x K 150 cm.

Serralungan tilanjakajakalusteet eivät vaadi asennustilaltaan paljoa, vaan niitä voidaan helposti siirrellä paikasta toiseen!

Tutustu koko tuotevalikoimaamme osoitteessa www.roltrade.com

Tuotetiedustelut:
Oy Roltrade Ab
Vattuniemenkatu 3, 00210 Helsinki
Puh. +358 (0)10 322 0500
Myynti: [email protected] ja www.roltrade.com

Lisätietoja myös oheisella informaation pyyntölomakkeella.

Oy Roltrade Ab on jo yli 30 vuoden ajan tuonut maahan kansainvälisen designin huipputuotteita suomalaiseen sisustamiseen. Ammattilaisten arvostamat tuotteet sopivat niin yksityiskotien kuin julkisten tilojenkin sisustamiseen. Suurimmat tuoteryhmät ovat kevyttakat sekä ulkoterassi- ja puutarhakalusteet. Jälleenmyyntiverkosto kattaa koko maan. Roltraden tuotteita löytää varsinkin suurten kaupunkien design-kalustamisen erikoisliikkeistä. Roltraden design-takkoja edustavat takkojen erikoisliikkeet kautta maan.

Referenssihankkeet Roltrade Oy Ab

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts

Sisp. korjaus | Helsinki | 30-40 milj.e

Sisp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa hotellit/motellit, paikkakunnalla H...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän