Serralungalta upeat tilanjakajakalusteet ja ruukut nyt sisä- ja ulkokäyttöön!

Päivämäärä: 29.2.2016

Kevät tekee tuloaan ja on aika suunnata katseet tulevaan. Terassikauden alkaessa on hyvä aika tutustua erilaisiin tilanjakamisen kalusteisiin ja ruukkuihin, joiden ansiosta voidaan kasvattaa erilaisten tilojen käyttöastetta tai parantaa näkösuojaa. Tulevan kevään ja kesän kiinnostavia tuoteuutuuksia ovat tilanjakamiseen luodut Kentia ja Greenpills tilanjakajakalusteet, jotka on valmistettu italialaisen Serralungan taidokasta tekniikkaa käyttäen. Esiteltävät tilanjakajakalusteet voidaan sijoittaa sekä ulko- että sisätiloihin ja ne ovat UV-suojattuja ja pakkasenkestäviä.

Serralunga Greenpills -tilanjakaja on kiinnostava tapa rajata tilaa ruukkujen ja kasvien avulla. Terassiin tai lattiaan kiinnittyvä Greenpills -moduuli rakentuu 300 cm korkeasta alumiini putkesta, johon voidaan sijoittaa kahden kokoisia ruukkuja. Greenpills -moduuleilla voidaan luoja laajoja kokonaisuuksia ja rakentaa kokonaisia tilanjakajaseiniä. Monet hotellit, ravintolat ja ostoskeskukset käyttävät Serralungan tilanjakajakalusteita ja ruukkuja tuomaan tiloihinsa ryhdikkyyttä, sekä rajaamaan muuten avonaista tilaa. Tiedustele värivaihtoehtoja Roltradesta!

Serralungan Kentia tilanjakajapaneelin muotoilu on saanut inspiraationsa pikkukentiapalmun lehden muodosta ja soveltuu siten täydellisesti ulkotiloihin, jossa luonto on osa maisemaa. Kentia -paneeli on monikäyttöinen, sillä sitä voidaan käyttää yksittäin katseenvangitsijana tai siitä voidaan koota useamman paneelin kokonaisuus. Paneeli on saatavissa useissa eri väreissä. Yhden Kentia -paneelin koko on P 90 x L 5 x K 150 cm.

Serralungan tilanjakajaruukut, Vaso Rettangolare, Lluna ja Fence, soveltuvat täydellisesti suuriin tiloihin katseen vangitsijoiksi sekä eri tilojen jakajiksi. Upeasti suunnitellut ja käsityönä viimeistellyt polyetyleeniruukut ovat saatavilla monissa eri väreissä ja myös valollisina. Visuaalisen elämyksen toteuttajina on nimekkäitä suunnittelijoita. Innovatiivisen valmistusprosessin ansiosta ruukut ovat kevyitä ja helppoja sijoittaa niin suuriin aulatiloihin kuin terasseille ja parvekkeille. Kaikki Serralungan ruukut ovat UV-suojattuja, läpivärjättyjä ja pakkasenkestäviä.

Muistathan myös, että ruukkuihin on saatavissa likaahylkivä pinnoite, joka pidentää entisestään ruukkujen käyttöikää. Menetelmässä tuotteet käsitellään titaanidioksidilla, joka aktivoituu päivänvalosta eliminoiden hajujen, kaasujen ja ilmahiukkasten tarttumisen tuotteiden pintaan. Jopa spray maalin tarttuminen pintaan on estettävissä!

Roltrade on mukana Gastro 2016 messuilla, jotka järjestetään Helsingin messukeskuksessa 16.-18. maaliskuuta. Tervetuloa tutustumaan muun muassa Greenpills tilanjakajakalusteeseen osastollemme 6m38! Tavataan messuilla!

Oy Roltrade Ab on jo yli 30 vuoden ajan tuonut maahan kansainvälisen designin huipputuotteita suomalaiseen sisustamiseen. Ammattilaisten arvostamat tuotteet sopivat niin yksityiskotien kuin julkisten tilojenkin sisustamiseen. Suurimmat tuoteryhmät ovat kevyttakat sekä ulkoterassi- ja puutarhakalusteet. Jälleenmyyntiverkosto kattaa koko maan. Roltraden tuotteita löytää varsinkin suurten kaupunkien design-kalustamisen erikoisliikkeistä. Roltraden design-takkoja edustavat takkojen erikoisliikkeet kautta maan.

Tutustu koko tuotevalikoimaamme osoitteessa www.roltrade.com

Tuotetiedustelut:
Oy Roltrade Ab
Vattuniemenkatu 3, 00210 Helsinki
Puh. +358 (0)10 322 0500
Myynti: [email protected] ja www.roltrade.com

Lisätietoja myös oheisella informaation pyyntölomakkeella.

Referenssihankkeet Roltrade Oy Ab

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts

Sisp. korjaus | Helsinki | 30-40 milj.e

Sisp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa hotellit/motellit, paikkakunnalla H...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje