Seniorihotelli Ainola Espoossa

Uusi hotellikonsepti pyrkii tuomaan arjen keskelle helpotusta omaishoitajille ja luksusta ikäihmisille. Lyhytaikainen majoituskonsepti avattiin 09/2019 Dementiakoti Villa Tapiolan yhteyteen Espooseen joka on hyvän hoivakodin kaltaista ympärivuorokautista, tehostettua palveluasumista.

Ainolan huoneissa on hyödynnetty uutta teknologiaa ja turvallisuutta parantavia ratkaisuja. Näin asiakkaallamme on turvallinen ja viihtyisä olo vierailunsa aikana.

Seniorihotellissa on yhteensä 14 hotellihuonetta. Huoneiden koko on 20 neliötä. Kaikissa huoneissa on sähkökäyttöinen vuode, jossa on painetta alentava antidekubituspatja. Vuoteiden uniantureiden avulla asiakkaamme saavat tietoa unensa laadusta, hengitysfrekvenssistään ja sydämensä sykkeestä. Huoneiden hoitajakutsujärjestelmä on My + Care, jonka rannekkeesta voi tarvittaessa kutsua hoitajan luokseen. Kylpyhuone on esteetön suihkumahdollisuuksineen ja elektronisine wc-pesuistuimineen. Huoneiden tukikaiteet ja käsienpesualtaat ovat antimikrobisia. Huoneissa on tilavat säilytystilat vaatteille.

Kaikki huoneet ovat yhden hengen huoneita, joissa on suihku ja wc-tilat. Hotelli on all inclusive. Meillä on mahdollisuus myös kahden hengen huoneeseen.

Teksti: Ainolahotelli

RPT SMART tehostaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työntekoasi. RPT SMARTin kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennushankkeista ja työmaista.
RPT SMART

Mukana olleet yritykset

Väinö Korpinen Oy

Korpinen on toimittanut hotelliin kaikki kylpyhuonekalusteet. Kalusteita löytyy yhteensä 14 huoneen kylpyhuoneista, saunaosastolta sekä inva-wc:stä.

Jokaisen huoneen kylpyhuoneessa on elektroninen wc-istuin. Inva-wc:ssä on puolestaan nouseva ja laskeva istuin, joka on kätevä esimerkiksi lonkkaleikkauksesta tulleelle asiakkaalle.

Korpinen on toimittanut kylpyhuonekalusteet myös hotellin kanssa samassa yhteydessä toimivalle Villa Tapiolalle, joka on muistisairaiden asiakkaiden palvelemiseen erikoistunut yksityinen hoivakoti.


Liitetyt tuotteet

Toiminnalliset WC-istuimet

Kaikille jotka tarvitsevat apua intiimihygieniaan WC- käynnin yhteydessä.


Samankaltaiset referenssihankkeet

Kide huoneistohotelli

Kide huoneistohotelli

Uudisrakennus | Pudasjärvi | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa asuntolat/huon.hotel, paikkakunnall...

Kuunsilta asuntojen peruskorjaus

Kuunsilta asuntojen peruskorjaus

Sisp. korjaus | Turku | Ei tiedossa

Sisp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa asuntolat/huon.hotel, paikkakunnall...

Opistolan peruskorjaus

Opistolan peruskorjaus

Sisp. korjaus | Vihti | Ei tiedossa

Sisp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa asuntolat/huon.hotel, paikkakunnall...

POKE asuntolan muutostyöt

POKE asuntolan muutostyöt

Sisp. korjaus | Äänekoski | 1,8-2,2 milj. €

Sisp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa asuntolat/huon.hotel, paikkakunnall...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän